Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 June 2019
  • 17-05-2019
  • Agenda, Allerhande tips, Barts Boekje Junior, ER OP UIT

Campina Open Boerderijdagen

Campina Open Boerderijdagen

We slepen ons kroost nog weleens naar de kinderboerderij, maar dit gaat over the real deal. Op 31 mei (de dag na Hemelvaart) en 10 juni (Tweede Pinksterdag) stellen namelijk meer dan zestig boerenfamilies hun bedrijf open voor publiek tijdens de Campina Open Boerderijdagen. Tikkeltje kneuterig, en daarom zo leuk. 

Tijdens de Boerderijdagen kun je tussen 10:00 en 16:00 in het hele land terecht bij verschillende boerenbedrijven. Uiteraard geven de melkveehouders een rondleiding langs hun koeienstallen en over het terrein. Zo leert je uk alles over koeien en waar melk vandaan komt. Met een beetje geluk zijn er net een paar kalfjes geboren. Maar er is meer: op elke boerderij zijn allerlei sportieve activiteiten te doen zoals een melkwegrace, het welbekende skippykoeracen en oudhollands melkpakvissen. Uiteraard is er schminck en staat er een boerenphotobooth. Vergeet niet om na afloop van al het racen en vissen het boerderijbewijs op te halen. Oh en een bak kwark bij de zuivelbar te scoren. Zou Epke zeggen.

Check hier welke boerderijen meedoen