Zuid-Afrika, Kaapstad9 januari 2024, door Maartje

Cape Town Content by Mink Jaeger

Zuid-Afrika, Kaapstad, 9 januari 2024, door Maartje

Cape Town Content by Mink Jaeger

Een van de leukste dingen van Kaapstad, is dat de ‘ik vertrek’ droomverhalen legio zijn. Zoals het verhaal van lifestyle fotograaf Mink Jaeger en haar man, eigenaar van het Amsterdamse restaurant Pomp-station (aanrader). Samen met hun twee kids pakten zij hun biezen en vonden een droomhuis in Noord-hoek, waar ze tegenwoordig wonen. Meestal dan:. Het gezin reist lustig door heel Afrika.

Cape Town Content by Mink Jaeger

Cape Town Content by Mink Jaeger

Die reizen worden – uiteraard – beeldschoon vast-gelegd (het wachten is op het eerste salontafelboek) en dat niet alleen: Mink mag ook graag Nederlandse gezinnen vastleggen tijdens hun vakantie. Dat dit een aanrader is, laat zich raden: een vakantie naar Kaapstad en omgeving is natuurlijk een bucket list reis van jewelste en dit professioneel (en toch luchtig) vast laten leggen, is hashtag making memories. Daarnaast werkt ze regelmatig voor verschillende

lifestyle, interieur-, mode- en kidsmerken die Zuid-Afrika gebruiken als de openlucht studio, dat is.

Last but not least: een groot voordeel voor ons is dat ge-wel-dig-e huis van Mink en haar familie: daar hoort namelijk ook een appartement bij dat ze verhuren! Zeezicht, check. Perfect voor gezinnen, check. Alles erop en er aan, check check check.

For all of the above: surf even naar de website van Mink. Daar lees je alles en meer over deze creatieve Kaapstadse en hoe ze jullie vakantie (of merk) nóg mooier kan maken en/of vastleggen.

minkjaeger.com