Spanje, Barcelona5 november 2022, door Michel + Renske

Casa Taos Barcelona – voor koffie en een gezonde lunch

Spanje, Barcelona, 5 november 2022, door Michel + Renske

Casa Taos Barcelona – voor koffie en een gezonde lunch

Back to Barca! Yes please. We hebben al tál van tips in de heerlijke Spaanse stad maar Casa Taos, de fysieke (hot)spot van Taos Living, MOET (ja, in caps) daar ook bij. De online retailer van vintage design meubelen en duurzame spullen voor in huis heeft namelijk ook een 'casa' waar je aan kunt schuiven. En deze horecagelegenheid in de opkomende wijk Poblenou is dé plek waar je speciaal geselecteerde producten kunt zien, voelen én proeven. En dat wil je.

Casa Taos Barcelona

Casa Taos Barcelona

Casa Taos zit in Nest City Lab, een ‘urban hub’ waar je alleen maar jonge duurzame ondernemingen vindt. Hierdoor hangt er de hele dag een energieke sfeer die goed past bij het verder redelijk kleine maar prachtige zaakje. De vintage meubelen, de koffiebar, de grote rolluiken, de betonnen vloer… Alles past bij elkaar en kan zo regelrecht op de Instagram feed.

Van maandag tot vrijdag ben je hier welkom voor een goede kop koffie, zoetigheid, dagelijkse wisselende lunch of een goed glas (of een fles) natuurwijn.

Koffie maken en natuurwijn selecteren kunnen ze als de beste maar koken laten ze liever aan iemand anders over. Daarom hebben ze hun keuken beschikbaar gesteld aan verschillende zelfstandige chefs die hier de lunch komen verzorgen.

Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag wordt er een vegan lunch gemaakt door de (oorspronkelijk Amsterdamse) Amber, die met Amberita’s Kitchen al een ruime tijd vegan lunches in Barcelona serveert. Op donderdag is het de beurt aan Dirty Vegans waarbij je tanden kan zetten in overheerlijke vegan sandwiches, met brood van bakkerij Baluard Bakery.