Spanje, Valencia9 juli 2024, door Janneke Koelemaij

Onze favoriete restaurants in Valencia

Spanje, Valencia, 9 juli 2024, door Janneke Koelemaij

Onze favoriete restaurants in Valencia

O o Valencia, wat ben je leuk! We noemen de stad graag (en vaak) ‘Barcelona voor dummies’. Deze ‘andere’ Spaanse stad aan het strand is namelijk net wat meer toegankelijk dan zijn kosmopolitische landgenoot. Het strand minder druk, de restaurants beter te vinden. De wijk Ruzafa is met stip favoriet wanneer het aankomt op het betere tafelen, maar de oude binnenstad mag je zeker niet missen, net zo min als het strand. Vandaar drie tips voor de innerlijke mens in elk van die drie wijken. En een bonusadres, opdat je ook nog een leuk souvenir mee naar huis neemt. Duik tijdens de Spaanse siesta vooral het uitgestrekte park in; in de buurt van de oude stad is het park op zijn mooist. Dit zijn onze favoriete restaurants in Valencia:

How to get in Valencia? Scoor nu je vliegtickets!

 

Booking.com Search FlightsImage

Europese Groene Hoofdstad vanaf 2024

Europese Groene Hoofdstad vanaf 2024

Valencia is verkozen tot Europese Groene Hoofdstad van 2024. Hoe werden ze dat, en waarom wil je weten? Goede vraag; daar waren wij ook benieuwd naar. En dus zochten we het uit. Het zit zo: met deze onderscheiding erkent (en eert) ‘de Europese Commissie steden met meer dan 100.000 inwoners die projecten uitvoeren om milieueffecten te verminderen en de levenskwaliteit te verbeteren’. Aha. Valencia heeft in de loop van de tijd belangrijke duurzaamheidsreferenties op haar naam weten te zetten, zoals de titel Europese hoofdstad van ‘Smart Tourism’ in 2022, en de hoofdstad van het duurzame voedsel in 2017. Daarnaast loopt de stad voor op zijn Europese collega-steden als het gaat om het meten en compenseren van de CO2-voetafdruk op het gebied van toerisme. Bovendien is het een van de 100 steden die door de Europese Unie zijn geselecteerd voor het Cities Mission-project, wat als doel heeft tegen 2030 klimaatneutraal te zijn. Lees meer over Valencia

Voltereta Bali

Voltereta Bali

Zijn we verdwaald? Ineens lijken we op Bali te zitten. Wat een hit, Voltereta Bali. Reserveer maar vast voordat je naar Valencia vertrekt, anders heb je kans dat het vol zit. Voltereta heeft 4 restaurants: Manhattan, Kyoto, Casa en Bali. Deze laatste heeft een Balinese-stijl binnentuin met veel groen, veel bamboe en zelfs Balinese scooters. Op het menu staan gezonde, verse gerechten als buddha bowl en tempura van groente. Daarnaast hebben ze kleine gerechtjes om te delen als gyoza’s en bao buns. Vis, vlees en vegetarisch hebben ze hier allemaal.

Voltereta Bali

Dulce de Leche Boutique Café Pastelería

Dulce de Leche Boutique Café Pastelería

Dulce de Leche is een begrip in Valencia, ook onder toeristen. Eerlijk is eerlijk: we hebben hier nog nooit geen Nederlands om ons heen gehoord. Aan de andere kant zaten we ook nog nooit niet naast een local met een boek, een gezellige baby en/of een goede vriend. Een allemans favoriet dus, en terecht ook. Bij Dulce de Leche boutique café (de originele Dulce de Leche zit wat verderop in de stad, maar het café vinden we eigenlijk nog leuker) eet je oprecht de lekkerste en meest goddelijk ogende taarten, broodjes, scones en muffins van allemaal. Knappe jongen die het bij één stuk weet te houden.

Dulce de Leche Boutique Café Pastelería

La Más Bonita Patacona

La Más Bonita Patacona

In Ruzafa zit ook een vestiging, maar die kan niet tippen aan de leukste strandtent van Valencia: La Más Bonita Patacona. Oké, een tip die je op iedere website leest, I know I know, maar wat goed is mag vaker getipt worden. Bovendien is er eigenlijk niet zo gek veel te vinden in deze niks-aan-de-hand-categorie voor de hele dag OP het strand (gek genoeg). Vandaar: bij dezen.

Begin je dag voor het zoete blauwwitte zaakje met het terras dat uitkijkt op zee, zand en palmbomen. Is het uitzicht op zee vol, dan is er ook nog een binnentuin. De keuze aan gezonde verse sappen en smoothies is uitgebreid, de American pancakes zijn om te smullen en op de ei-gerechten kun je een halve dag teren. Oh en de burrata is een aanrader.

La Más Bonita Patacona

Bluebell Coffee Co.

Bluebell Coffee Co.

De perfecte plek voor een uitgebreid ontbijt, een snelle koffie of een potje uit huis werken – voor wie wat langer in Valencia is. Het eigentijdse koffiecafé straalt niet alleen gezellig- en vriendelijkheid uit; de volledig vrouwelijke staf gedraagt zich daar ook nog eens naar. Achterin zit je heerlijk in de beschutte patio terwijl de stoeltjes voorin, aan het raam, perfect zijn voor mensen kijken. Op zondag is er een uitgebreid brunchmenu met een ei zoals je wil, avocado op toast (daaronder van die geprakte tomaat zoals ze alleen in Spanje kunnen), koffie en een vers sapje – aanrader.

Bluebell Coffee Co

Huur een fiets

Huur een fiets

Wat je ook doet when in Valencia, huur een fiets! Sowieso by far het beste vervoermiddel waar ook ter wereld (goedkoop en goed voor jezelf en het milieu) en de stad is hartstikke fietsvriendelijk (en het openbaar vervoer is zo-zo). Door het lange, uitgestrekte Turia park (ooit een rivier) fiets je richting het strand en passeer je de leukste wijken van de stad. Houd ondertussen vooral af en toe een kleine siesta in het park.

Wij huurden onze fietsen midden in het centrum bij Passion Bikes. Dat is een vreselijke naam voor een opvallend cool fietszaakje; alle muren zijn volgekrabbeld met leuzen van blije huurders en je wordt geholpen door een gezellige besnorde Spanjaard. Maar ach, eigenlijk maakt het natuurlijk geen bal uit waar je je bike-ie huurt.

Maar nog veel leuker is om een fietstour te boeken met gids 

La Fabrica de Hielo

La Fabrica de Hielo

Verrassing! De ruime lichte zaak die in de vervallen loods aan het strand zit, zag je vast niet aankomen toen je de lage deur door stapte. Wij niet in elk geval. En vervolgens vonden we het de allerleukste (toch? Ja, we denken het wel) plek van Valencia. Niet vanwege het uitstekende eten hoor, of de bijzondere drankjes, want dat viel allemaal wel mee (tegen dus). En ja, je zit er binnen… Ook dat nog. Maar na een dag met je gezicht in de zon is dat een heerlijke verademing. De mensen van La Fabrica de Hielo begrijpen dat, net zoals ze begrijpen hoe je nonchalante horeca perfectioneert. De hele dag is de ‘tapcontainer’ open voor drankjes. Aan het eind van de middag gaat de ‘kookcontanier’ open waar je lichte (borrel)happen kunt bestellen en uit de boxen klinkt een lekkere mix van herkenbare classics en de ruige rock waar Spanje zo bekend om staat.

La Fabrica de Hielo

La Cooperativa del Mar

La Cooperativa del Mar

Voorop gesteld: de wijk Ruzafa is by far de leukste, meest veelzijdige, foodie-eske wijk van de hele stad. Loop hier door de smalle straatjes en je struikelt over de leuke restaurantjes. Mocht je van ‘blikvoer’ houden, ingeblikte sardientjes enzo, dan is La Cooperativa del Mar helemaal je ding! Voor ons Hollanders is het meer een typische borrelhap maar Zuid-Europeanen doen er met liefde een hele maaltijd over. Aanrader!

La Cooperativa del Mar

 

Dos Estaciones

Dos Estaciones

Dit, restaurant Dos Estaciones (of 2 E voor intimi), vonden we ook echt zó een topplek. Verrassend ook want hoewel Dos Estaciones in het leuke Rufaza ligt (op een steenworp ook van Canalla Bistro by Ricard Camarena), kom je toch net niet automatisch voorbij het kleine pleintje waar het restaurant aan staat. Eenmaal binnen is dit precies zo’n adres waar je vóélt dat de mensen er liefde voor eten en gastronomie hebben. Het hangt sort of speak in de lucht. En dat blijkt ook: heerlijk! Van A tot Z.

Dos Estaciones

La Pepica

La Pepica

Over pizza gesproken én over hele goede paella, jawel, in één restaurant; aan de achterkant van Dos Lunas zit La Pecica, een klassieker aan het strand voor beide eerder genoemde altijd-goed gerechten. Wist je dat paella oorspronkelijk uit Valencia komt? Bij dezen. Locaties genoeg waar je meer dan goed terecht kunt voor het rijstgerecht, maar tijdens de lunch is La Pepica eigenlijk een must. Het gigantische restaurant bij Malvarosa beach is niet voor niets een begrip en dat is het al meer dan een eeuw; het was o.a. het favoriete restaurant van Ernest Hemingway hebben we ons laten vertellen. Het paella-recept is sinds die tijd onveranderd en reserveren – ook tijdens de lunch en vooral in het weekend – valt aan te raden, zeker wanneer je aan de deels overdekte buitentafels wil plaatsnemen.

La Pepica

San Tommaso 

San Tommaso 

Wat dineren betreft lijken de Spanjaarden en Italianen wel op elkaar. Een combinatie van goed en veel eten in een levendige ambiance. San Tommaso is zo’n traditionele Italiaan die het goed bij de Spanjaarden. Het restaurant zit steevast vol, vaak genoeg met bekende Spanjaarden en wereldberoemde voetbalspelers. En dat is niet voor niets. Op het menu vind je pasta’s en pizza’s. Wil je liever fine Italian dining, ga dan naar het zusje Santa Rita. Bij beide restaurants zul je op tijd moeten reserveren.

San Tommaso 

Bar Aladroc

Bar Aladroc

Het is vast geen verrassing voor je maar toch… In Spanje (of waar dan ook in Zuid-Europa) ga je eigenlijk niet voor een uurtje of 21 aan tafel. Niks nieuws, wel? Deden wij dus wel… Want kápot na een dag de stad door sjouwen met een baby. Vonden we het maar al te raar dat de toch wel errug leuke Bar Aladroc helemaal leeg was… Hoe dan? Want de salade met verse burrata en tomaten (oh de Spaanse tomaten!) en de verse vis waren om je vingers (en bord) bij af te likken. Geen paniek: de volgende dag kwamen we iets later langs gehobbeld en zat de zaak – terecht – rammetje vol. Pfiew.

Bar Aladroc

Central Bar

Central Bar

Hoe zou je niet naar de grote centrale markthal van Valencia kunnen gaan? Het blijft een genot om langs de kramen met vers waar te struinen én het blijft een genot om aan te schuiven bij de Central Bar van de rockster-chef van Valencia: Ricard Camarena (de beste man heeft ook de Canalla Bistro zaak verderop in Valencia, in de wijk Ruzafa (aanrader!). Je moet misschien heel even wachten op een barkruk, maar dat is het waard. Verrukkelijk zijn de kleine Spaanse happen die je toegeschoven worden. Bovendien is er geen beter excuus om voor de middag al aan de cava te gaan (’s middags is de markt namelijk dicht!). Overigens vind je in het nieuwe gedeelte van Valencia Mercat de Colón. Dat is geen dagmarkt zoals de centrale markt maar een overdekte hal met een te leuk terras.

Central Bar

Mercat de Colón

Mercat de Colón

Wat we dus altijd doen als we in een nieuwe stad komen, is mapjes (Google Maps) maken met de adressen die we graag (rood!!), een beetje graag (geel!) en eventueel (zwart) wil bezoeken. Eenmaal aangevinkt worden ze groen en eenmaal hier op deze site worden ze paars. Op die manier blijkt vaak wat de ‘must visit‘ hoeken in de stad zijn. Maar soms ‘missen’ we dan de échte shophoek. De straten waar Gucci en Chanel en Zara en H&M zich ophouden, want zolang we die niet gezien hebben kunnen we niet alles gehad hebben. Zo geschiedde de eerste keer ook in Valencia. En zo kwamen we uit in de ‘nieuwe’ shopwijk waar ook deze Mercat (met enorme parking in de kelder – handig) staat; de overdekte hal is van buiten oud maar heeft onder zijn oude dak een gezellige mix van eigentijdse zaakjes, alles even gezellig! Goed voor een bijtank vino of cerveza tijdens het shoppen.

Mercat de Colón

Restaurante Al Tun Tun (en La Petite Brioche)

Restaurante Al Tun Tun (en La Petite Brioche)

Loop door de mooiste en leukste winkelstraat van Valencia (met winkels als Sandro, Ba&sh en meer van dat) Carrer de Sorní, en je komt langs La Petite Brioche; vers gebakken brood, taart en Franse patisserieën met een Spaanse slag – en je eindigt bij restaurant Al Tun Tun (vlakbij het park weer!). Het interieur van deze zaak werd getekend door dezelfde ontwerper als verantwoordelijk voor Bar Lobo in Barcelona. En dat is positief; Al Tun Tun heeft namelijk diezelfde warme, nonchalante sfeer. Door de open keuken zie je wat de chefs bereiden en op de kaart vind je een keur aan tapas: van tortilla uit de Josper-oven tot een kaasplankje. Maar die naam dan? Precies: de tonijngerechten zijn hier niet te missen. Er staan vijf soorten op de kaart.

Restaurante Al Tun Tun 

Lalola

Lalola

In de schaduw van de kathedraal kun je aanschuiven bij een van de terrassen, maar leuker is het om een rondje om de kerk te lopen en een van de hoge zitjes voor de deur van Lalola te scoren; hier eet je een fantastische paella en heerlijke tapasgerechten. Het straatentertainment voor je neus krijg je cadeau, net als de ontzettend vriendelijke service – opvallend voor een dergelijke toeristische locatie. Niets is minder waar. Lalola is een authentieke favoriet.

Lalola

Cafe de las Horas

Cafe de las Horas

Hoewel het op deze site vooral barst van de eigentijdse, smaakvol-van-nu ingerichte zaken, proberen we juist ook altijd te zoeken naar authentieke zaken. Vaak vele malen unieker dan het gros van de met metrotegels beplakte koffietentjes. Een aloude in die categorie, en nog altijd de moeite van het bezoeken waard, is dit ramvolle café verstopt achter de kathedraal van de stad. Een feest van een etablissement met geschilderde engelen op het plafond, Maria beelden all over the place, roodfluwelen kussens en brokaat gordijnen. Ooit – in het oude middeleeuwse centrum van Valencia – werd dit weelderige café opgericht als theehuis voor boekenwurmen. Tegenwoordig is het een avantgardistische cocktailplek. Ook kun je er voor een kop koffie eerder op de dag terecht. Al komt de barokke omgeving nog beter tot zijn recht met een glas alcohol.

Cafe de las Horas

Restaurante la Salita

Restaurante la Salita

Heerlijk wanneer het weer even echt alleen maar om het eten gaat. Niks geen gehipperdepip en ook de locatie van Restaurante la Salita is enigszins uit de richting, dus niet perse voor toerisme weggelegd. Dat merk je. Hier is het gewoon mega goed eten in een lokaal bekleed met blank hout, op tafels voorzien van kraakhelder wit linnen. Frisse vino ernaast – draag ons maar weg.

Restaurante la Salita

 

Casa Montaña

Casa Montaña

Casa Montaña is het oudste tapasrestaurant van Valencia. Verwacht hier geen designinterieur, fancy borden en zachte verlichting; welnee, bij Casa Montana gaat alles zoals het er gaat sinds 1836. Wat geldt voor de tapas, de service en de looks. Heen ga je er – het mag geen verrassing zijn – voor goede, traditionele Spaanse tapas.

Casa Montaña

Federal Café

Federal Café

Dit café zou je zomaar kunnen kennen uit Madrid of Barcelona. En terecht, want het is een fijne in het Spaanse. Maar het Federal Café is tegenwoordig ook in Valencia vertegenwoordigd (olé!) en het is en blijft ook hier een van de beste adressen voor (vooral) het ontbijt of een lichte lunch; de verschillende shakshuka gerechten zijn verrukkelijk. Verder van die ontbijtjes die je inmiddels kunt dromen, en toch nog steeds wil. Toast avocado? Açai bowl? Iemand?

Probeer als het even kan een plekje in het open raam te scoren, daar zit je het leukst. Al maakt het allemaal niet zoveel uit; overal in de lichte zaak is het fijn. Uiteraard zit het Federal Café super centraal in de stad, te midden van eigenlijk alles (niet in de wijk Rufaza overigens, just so you know).

Federal Café

Copenhagen, Oslo & Malmö

Copenhagen, Oslo & Malmö

Bij restaurants Copenhagen, Oslo & Malmö van Grupo Copenhagen is het vegetarisch slash veganistisch wat de klok slaat. De tenten zijn van dezelfde eigenaren en hebben eenzelfde strakke Scandinavische sfeer. Lunchen kan met drie gangen en ’s avonds staan er gezonde tapas zoals croquetas gevuld met geitenkaas en noten of  of gorgonzola en een vega hamburger op het menu; eveneens voor bijna lachwekkende bedragen. Besteltip: de gelaagde aardappeltjes.

Favoriet? Toch wel Oslo. Niet in de minste plaats vanwege de lekkere quotes op de muur. En het is de gezelligste van het stel. Maar of we het allemaal de allerleukste restaurants vind? Mwah. Het bruist er nou niet echt zeg maar…

Grupo Copenhagen

Café Berlin en Ubik Café Cafetería Librería

Café Berlin en Ubik Café Cafetería Librería

Op een of andere manier komen we altijd weer in dit café met boeken en de schommels terecht, vraag ons niet waarom. Waarschijnlijk omdat het een beetje een Brabantse kroeg in het Spaanse is. Beetje studentikoos, niet te gelikt, gewoon helemaal prima. En cava voor een eurootje of twee. Prima dus.

Precies hetzelfde hebben we met het Ubik Café Cafetería Librería. Ook vaste prik. Ook gezellig. Ook cheap. Ook meer dan prima en óók in het gezellige Rufaza.

Café Berlin en Ubik Café Cafetería Librería

Antica Osteria vino e cucina

Antica Osteria vino e cucina

Hoewel deze osteria (Italiaans voor gemeenschapshuis) allerminst nieuw is, voelde het voor ons de eerste keer dat we aanschoven als een heerlijke ontdekking. Lekker ongecompliceerd, on-hip in wederom diezelfde hippe wijk Rufaza, en gewoon heel erg lekker. Verwacht uiteraard de gebruikelijke Italiaanse borrelplanken en een prima (maar niet verbluffend) wijntje. Bovendien, en dat is belangrijk want relatief schaars, heeft Antica Osteria vino e cucina een heerlijk terras waar de zon lang op staat te shinen. Ook wat waard.

Antica Osteria vino e cucina

 

El Trompo

El Trompo

Je hebt stijlvolle restaurants, chique en hippe. Ben je op zoek naar een restaurant met een lekker sfeertje, goede paella, gamba’s, manchego en meer typisch Spaans, dan zit je bij El Trompo Restaurante goed. Bovenop het strand that is. Voor lunch tot paella eten met de ondergaande zon, tussen de gezellige mensen, kun je naar Playa de Malvarrosa in Valencia.

El Trompo

Lambrusqeria Caballeros 

Lambrusqeria Caballeros 

Een insider tip pur sang. Geen hippe bedoening maar een traditioneel Italiaans restaurant. Buiten zit je in een idyllisch steegje helemaal verlicht door lampjes. Binnen is het minstens zo knus met alle kaarsverlichting en de lekkere Italiaanse hectiek in het restaurant. Op de kaart staat onder andere kaas, vlees en salade vooraf, een mix aan pasta’s als hoofdgerecht en een overheerlijk toetje na.

Lambrusqeria heeft 3 zaken (Conde Altea, Pizzeria en Caballeros) en hoewel we het vermoeden hebben dat ze alle drie goed zijn, hebben we het hier over Caballeros.

Lambrusqeria Caballeros

Kukla Valencia Restaurant

Kukla Valencia Restaurant

Kukla Valencia is voor wanneer je er wat langer rondhangt en eens af wil stappen van de lokale keuken. Een meer dan goed Midden-Oosters restaurant met veel vegan opties. De paprika crème brulee, hummus, aubergine fries en falafel zouden we op herhaling bestellen.

 

Kukla Valencia Restaurant

LLISA NEGRA Valencia

LLISA NEGRA Valencia

Valencia kent niet één maar twee grote rockster-chefs: ten eerste Ricard Camarena, elders ook al genoemd, en Quique Dacosta, een chef die maar liefst drie Michelinsterren op zijn naam heeft staan (Camarena heeft er twee). Dacosta opende begin 2019 zijn vierde restaurant in de stad, Llisa Negra, een zaak in de centrale, commerciële straat Pascual y Genís. Het werd een licht en zacht restaurant waar, zoals bij elk van zijn zaken, maximaal zestig gasten terechtkunnen voor zijn opmerkelijke, op het eerste gezicht eenvoudige creaties. Op het eerste gezicht, want wie Dacosta en co aan het werk heeft gezien, praat wel anders: de chefs maken er als het even kan vanuit de open keuken een hele show van. Probeer sowieso de goddelijke quisquillas (een soort kruising tussen een kreeft en een garnaal), een van de signature dishes. Net als de aardappelpuree van het huis en de gekonfijte paprika. Een ander vast trucje van de chef is zijn gezouten vis. Het interieur moest een vertaling worden van de keuken: natuurlijk en praktisch. Alsof je je op de Middellandse Zee bevindt. Gelukt.

 

LLISA NEGRA Valencia

Cult Café & Blackbird

Cult Café & Blackbird

Nog een hippe tent voor voor brunch en koffie is Cult Café. Geen tapas, maar goed belegde broodjes, vriendelijk personeel en snelle bediening. Veel vegetarische opties en vergeet zo ook de de avocado toast met halloumi en ei niet. Al waren we zelf vooral te spreken over de tahin bananenbrood. Vaste snack als we craven naar een sweet treat tussen de tapas door.

Ook Blackbird is voor de zoetigheden, want my lord deze cinnamon roll en de salted chocolate cookies. Enig.

 

Cult Café & Blackbird

Casa Carmela

Casa Carmela

Om nog even in de ‘vis sferen’ te blijven, gaan we richting de kust van Valencia naar Casa Carmela voor paella! Casa Carmela een restaurant waar je (vooral in het weekend) wel echt moet reserveren.  Eenmaal een plek, heb je geluk en kun je genieten van een heerlijke paella in allerlei soorten, met zwarte rijst, kip, of alleen groente, maar naast de paella staan er ook oesters, calamaris en meer op de kaart. Reserveer een plekje aan de bar of in het restaurant, beide leuk.

Casa Carmela

OSTRAS PEDRIN

OSTRAS PEDRIN

Alleen al bij het woord oesters, zijn we vrij snel om. Je moet er van houden, dat wel. Maar ben je eenmaal fan en toevallig in Valencia? Vergeet dan niet even langs te gaan bij Ostras Pedrin. De combinatie van oesters met een lekker glaasje cava, veel beter gaat het niet worden. Ostras Pedrin heeft verschillende oesters op de kaart, denk aan Franse, gefrituurde of de Ostra Valenciana en meer. Maar naast oesters staan er ook nog genoeg andere snacks op de kaart, zo is de zalm met toast ook een aanrader. U snapt, zeker even heen gaan dus.

Ostras Pedrin

 

Cafe Sant Jaume

Cafe Sant Jaume

Dat Valencia een groot aanbod aan tentjes heeft om lekker te eten, mag wel duidelijk zijn. En bij eten hoort natuurlijk drinken, maar wat drinken we dan in Valencia? Juist, Agua de Valencia. En hoewel ze hoogstwaarschijnlijk bij ieder tentje wel goed weg te drinken zijn, komt de Agua de Valencia van Sant Jaume wel stipt op 1. Geen poespas op de kaart only drinks, met als specialiteit dus de Agua de Valencia.

 

Cafe Sant Jaume

Casa Vani

Casa Vani

Eenmaal in Spanje kan je er eigenlijk niet om heen en vinden we dat eerlijk gezegd ook helemaal niet erg, maar de Spaanse tapas komen uiteraard in Valencia in veel restaurantjes terug. En om dan nog even in de buurt van Cafe Sant Jaume te blijven, kom je in dezelfde straat een stukje verder het tapas tentje Casa Vani tegen. Schattige aankleding, aardig personeel maar voornamelijk heerlijke tapas. Met de Spaanse basics als calamaris, pimientos de padron, patatas bravas – we kunnen nog wel even door gaan – op het menu is er voor ieder wat wils.

Casa Vani

 

 

Bar & Kitchen

Bar & Kitchen

On to the next.. Bar & Kitchen in Barrio del Carmen. Taart, koffie, tapas, Tinto de Verano u roept en Bar & Kitchen heeft het op het menu. Gelegen aan een plein met een groot terras kun je hier de gehele dag van 9:00 uur ‘s ochtends tot 1:00 uur ‘s nachts heerlijk vertoeven. Er hangt een relaxte sfeer en mocht het wat kouder worden is er ook plek binnen. Een dikke tip voor zowel ontbijt, lunch en avondeten.

Bar & Kitchen