27 november 2017, door Maartje

Catchii Kerst ’17

27 november 2017, door Maartje

Catchii Kerst ’17

Het schijnt lately zo te horen dat je Kerst niet leuk meer zou moeten vinden. Want te druk, te veel, te veel verplichtingen... (tip: niks moet hé, heus niet, werkt bij ons al jaren prima). En kerst maar stom vinden is veel cooler. Ofzo. Of dat ligt natuurlijk aan de mensen op mijn facebook-tijdlijn, kan ook. Anyways, ik zou me bijna, bijijijnnnaaaa onzeker gaan voelen over mijn liefde voor kerst. Bijna. Maar zeer zeker niet helemaal. Ik LOVE namelijk kerst. De boom staat al, de kaarsjes zijn aan, normaal gesproken zijn de rode wijn en de kazen niet aan te slepen in deze periode (nu even niet want zwanger, dat is dat wel weer jammer), de boom staat al (ja, al voor Sinterklaas... Shame on us), Wham! en Mariah Carey staan op repeat, all day long, en het rood-groene-servies komt uit de kast.

Hartjes ogen dus toen de kerstcollectie van het toch al zo prachtige Nederlandse Catchii voorbij kwam! Een kerstcollectie-servies! Catchii Kerst '17. Mega-smaakvol, non-truttig en o zo vol van de ultieme kerstsfeer.

Barts Boekje - cattchi kerst 1

Ontwerper en eigenaresse Femke Zwaan laat zich inspireren voor haar collecties altijd inspireren door verschillende landen en culturen en voor deze winter-, kerst, wildcollectie van Catchii werd het een selectie uit het Nederlandse dierenrijk. 'Stukje' winterwonderland op eigen eettafel. En dat kan ook nog eens gewoon in de vaatwasser. DankuSinterklaasje!