• 17 July 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
17 July 2018
  • 06-09-2017
  • Amsterdam, Nieuw

Nieuw: Chez Lorraine Amsterdam

Nieuw: Chez Lorraine Amsterdam

Niet verder vertellen maar... Bij ons in de Jordaan opende stiekem een van Amsterdamse nieuwe ontbijt- en lunchspot. Chez Lorraine it is, en Chez Lorraine zit op een steenworp van De Nieuwe Yogaschool. Win-win.

In de knappe Tweede Laurierdwarsstraat op nummer 50 betrok het sympathieke Franse concept een klein en smal zaakje. Aantrekkelijk logo op de ramen, planten voor de deur, de geur van - uiteraard - quiche lorraine in de lucht: knappe jongen die er niet naar binnen wil. Eenmaal binnen is het vakantie vibes all over the place en bovenal een feest op je bord (puntje van kritiek: van de grote gladde stoelen waren we niet zo gecharmeerd...) met dank aan de werkelijke heerlijke 'egg over zucchini' met aubergine, gekarameliseerde ui, bacon, kaas, tijm en oregano. En ook voor de sandwich met huisgemaakte tapenade en truffelham (!) komen we terug. 

Barts-Boekje-Chez Lorraine amsterdam

Echt naar Frankrijk? Check hier alles wat je in over Zuid-Frankrijk weten wil hier:
16 x the best of the Cote d' Azur

Ook opvallend leuk en fijn: de service is meer dan vriendelijk en bovendien razendsnel! Voor als je nog naar de yogaschool moet ;-). Chez Lorraine