6 september 2017, door Maartje

Nieuw: Chez Lorraine Amsterdam

6 september 2017, door Maartje

Nieuw: Chez Lorraine Amsterdam

Niet verder vertellen maar... Bij ons in de Jordaan opende stiekem een van Amsterdamse nieuwe ontbijt- en lunchspot. Chez Lorraine it is, en Chez Lorraine zit op een steenworp van De Nieuwe Yogaschool. Win-win.

In de knappe Tweede Laurierdwarsstraat op nummer 50 betrok het sympathieke Franse concept een klein en smal zaakje. Aantrekkelijk logo op de ramen, planten voor de deur, de geur van - uiteraard - quiche lorraine in de lucht: knappe jongen die er niet naar binnen wil. Eenmaal binnen is het vakantie vibes all over the place en bovenal een feest op je bord (puntje van kritiek: van de grote gladde stoelen waren we niet zo gecharmeerd...) met dank aan de werkelijke heerlijke 'egg over zucchini' met aubergine, gekarameliseerde ui, bacon, kaas, tijm en oregano. En ook voor de sandwich met huisgemaakte tapenade en truffelham (!) komen we terug. 

Barts-Boekje-Chez Lorraine amsterdam

Echt naar Frankrijk? Check hier alles wat je in over Zuid-Frankrijk weten wil hier:
16 x the best of the Cote d' Azur

Ook opvallend leuk en fijn: de service is meer dan vriendelijk en bovendien razendsnel! Voor als je nog naar de yogaschool moet ;-). Chez Lorraine