Zuid-Afrika, Afrika (continent)20 november 2018, door Maartje

Cool Cape Town: Lady Loch Guest House in Wellington, Zuid-Afrika

Zuid-Afrika, Afrika (continent), 20 november 2018, door Maartje

Cool Cape Town: Lady Loch Guest House in Wellington, Zuid-Afrika

Maar het allerleukste aan Wellington vinden wij toch nog wel de aanwezigheid het Lady Loch Guest House. Een B&B-plus met uitzicht op de al die eerdergenoemde verstrekkende en prachtige wijngaarden (inside and out) en de omliggende bergketen de Bainskloof Pass.

Lady Loch Guest House in Wellington, Zuid-Afrika

Lady Loch Guest House in Wellington, Zuid-Afrika

Eenmaal binnen zul je zien: Het Lady Loch Guest House is groot! Het biedt ruimte aan zo’n 23 man die per twee allemaal een verschillende kamer kunnen claimen. En met z’n alleen tegelijk het zwembad in kunnen jumpen! Dat is namelijk ook megagroot. Je plonst er gemakkelijk met al je vrienden of familie tegelijk in. En het uitzicht is fantastisch. Dé tip al met al voor wie op zoek is naar een plek voor met een grote groep (bruiloft, iemand?). Dat gezegd is het hier met z’n tweeën ook helemaal the bomb (bommetje!). Mocht je je terug willen trekken hier in Wellington, vergeet dan ook zeker niet de huisspa niet. Die is inpandig en de massage hier is fenomenaal. Hebben we getest – iemand moet het doen nietwaar?

Na het ontbijt, voordat je op pad gaat op zoek naar de beste wineries, is deze massage (of een van de andere behandelingen) de beste manier om je dag te beginnen. Of natuurlijk ná al die winetastings. Toegegeven: nog lekkerder.

Vanaf het oord is het ongeveer vijftien minuten rijden naar het wijngebied Paarl waar zich een van onze favoriete wineries bevindt (eigenlijk is het de favoriet van iedereen die ooit in de buurt is geweest): Babylonstoren. Dertig minuten rijden en je bent in het historische Stellenbosch. De Nederlandse eigenaren van Lady Loch denken bovenal graag met je mee (dat is een cadeau op zich): tips over hoe je je dag het beste kunt inrichten te over! Al bij het uitgebreide ontbijtbuffet – met versgebakken brood uit de oven – krijg je de beste tips voor de omgeving. Nog even over dat ontbijt: dat is verrukkelijk. En je mag kiezen: binnen aanschuiven of ga je voor een picknick-stijl ontbijt in de grote tuin? Of toch liever op je eigen terras? Waar je later op de dag overigens ook de braai aan mag steken. Bam.

De Nederlandse eigenaren van Lady Loch denken bovenal graag met je mee (dat is een cadeau op zich): tips over hoe je je dag het beste kunt inrichten te over! Al bij het uitgebreide ontbijtbuffet – met versgebakken brood uit de oven – krijg je de beste tips voor de omgeving.

Kortom: Ga! Een paar dagen ontspannen in Wellington zal je goed doen. Plus: het zwembad van Lady Loch Guest House  is de perfecte plek om er tijdens je chill-vakantie (want dat moet ook gebeuren) ons boek Cool Cape Town by Bartsboekje (zie www.coolcapetown.com, vers van de pers) eens rustig bij te pakken.

Wil je hier verblijven tijdens je vakantie? Stuur de Nederlandse eigenaar dan een mailtje via info@ladyloch.com. Website: http://www.ladyloch.com