Zuid-Afrika, Kaapstad10 december 2019, door Maartje

Cool Cape Town topper: MOOIBAAI in HOUT BAY (en meteen boeken via Bart Boekt!)

Zuid-Afrika, Kaapstad, 10 december 2019, door Maartje

Cool Cape Town topper: MOOIBAAI in HOUT BAY (en meteen boeken via Bart Boekt!)

Heb je ons nieuwste boek Cool Cape Town Kids al? Nee? Snel dan, hier bestel je 'm. In het boek het leukste van Kaapstad en omgeving, alles kidsproof. Let wel: het boek is geschreven voor ouders maar wel ouders die zelf ook een heerlijke, veelzijdige en spannende vakantie willen beleven. Leuk voor je kids, ja, maar óók voor jezelf. Dat idee. Een van de logeeradressen die he-le-maal de beschrijving voldoet, is het heerlijke Hotel Mooibaai, in het prachtige Houtbaai, een steenworp van het centrum van Kaapstad.

Mooibaai, Hout Baai, Kaapstad, Zuid-Afrika

Mooibaai, Hout Baai, Kaapstad, Zuid-Afrika

Hoewel de omschrijving op de website misschien niet helemaal leest als kiddie proof, is Mooibaai dat zeker wel. Sterker nog: wij willen niets liever dan hier (weer) een (romantische) getaway met de baby. Mooibaai ligt in Hout Baai, vlak bij Kaapstad en werd geopend door een stel Belgische ondernemers naar ons hart. Zij deden wat we (bijna) allemaal wel zouden willen: een succesvolle ‘ik vertrek’. Ze openden een bed and breakfast op een van de mooiste plekken op aarde en genieten daar overduidelijk zelf het meest van.

(tekst gaat onder het beeld verder)

Eigenaresse Valérie heet je welkom (handig en gezellig, zo’n Nederlandstalige ontvangst) en showt je jullie kamer: een van de vijf op het oord. Een babybedje staat, mits je aangegeven hebt dat je met een kleintje reist, al klaar, en er is een brede slaapbank voor kleuters en groter gespuis. Wie incheckt, gaat alleen naar buiten voor Llandudno Beach. En verder blijf je lekker rond de rok van Valérie han- gen. Aan het zwembad bijvoorbeeld, of met een spelletje op een van de gezellige zitjes. In de ochtend krijg je een heerlijk ontbijt met zelfgemaakt brood. Het is een van onze meest favoriete adressen. Zo, steek die maar in je zak.