Engeland, Kent28 september 2023, door Michel + Renske

Crabtree farm cottages: het lekkerste onderkomen in Kent, Engeland

Engeland, Kent, 28 september 2023, door Michel + Renske

Crabtree farm cottages: het lekkerste onderkomen in Kent, Engeland

Oh allermooiste Kent regio. Ga je vanuit Europa met de shuttle richting Engeland? Dan mag een onderkomen in Kent niet ontbreken. Groen, gezellig en vol met wijngaarden (ja echt!). Laten we het allermooiste onderkomen voor je hebben gevonden. Zéker met kinderen. Crabtree farm cottages is je antwoord.

Crabtree Farm

Crabtree Farm

Op een half uur rijden vanaf de Folkstone Eurotunnel vind je via groene, afgelegen weggetjes Crabtree Farm. Eigenaren Andrew en Rachel woonde lange tijd in Londen maar besloten vanuit de stad de natuur op te zoeken. Zo geschiedde. Het gezin vertrok en streek neer in het allermooiste landgoed van Kent.

Bij Crabtree vind je twee heerlijke huizen van alle gemakken voorzien. Daarnaast is er voor de avonturier een vrijstaande tent verderop in de velden die ook van alle gemakken is voorzien (houtkachel! bedden!). Zaligheid dus.

In de cottages kan je je hart ophalen. Zo is er een vrijstaand bad (op pootjes), kun je als een dolle te werk gaan in de volledig uitgeruste keuken en is er slaapplek voor 4 mensen met mogelijkheid tot een babybedje.

Daarnaast kunnen kids gerust vakantie vieren. Zo is er een schommel in een giga boom. Een basketbal veldje, voetbalveld en een trampoline. Het terrein is uitgestrekt en daarom brengt het een enorme rust met zich mee.

Andrew en het gezin houden van dieren en dus zijn er elke ochtend verse eitjes bij de kippen te rapen. Je wordt bij ontvangst verwend met een lokaal gebakken brood en sap voor de volgende ochtend. Zorgeloos aankomen dus.

Mocht je zonder plan neerstrijken, dan kan het duo je prima helpen met de beste tips in de omgeving. Daarnaast zijn er de standaard fijne plekken, zoals een goede pub en vele farmers markets, op rijafstand.. Vanuit je huisje kan je ook perfect wandelen door de groene heuvels van Kent. Vergeet niet een van de vele wijngaarden te bezoeken, want die zijn op elke hoek te vinden.

Crabtree farm cottages