Portugal30 juni 2024, door Michel + Renske

Craveiral is een farmhouse in Portugal waar je niet meer weg wilt

Portugal, 30 juni 2024, door Michel + Renske

Craveiral is een farmhouse in Portugal waar je niet meer weg wilt

Elke accommodatie met 'farmhouse' in of als naam trekt altijd extra onze aandacht. Ondanks dat farmhouses onderling heel erg kunnen verschillen zijn er vaak toch wel wat overeenkomsten. De landelijke locatie, de rustige sfeer en met producten van het land is de perfecte combinatie om de stad te ontvluchten. Zo ook bij Craveiral, landelijk gelegen in het zuidwesten van Portugal. Heel leuk ook als er kids meegaan!

Craveiral Portugal

Craveiral farmhouse

Craveiral farmhouse

Bij aankomst op de parkeerplaats denk je al; yes, dit zit goed. Van de mooie kruidentuin rechts van je tot de priklichten over het terras naast de receptie, dat belooft veel goeds. Het inchecken gaat ook soepeltjes en als de vriendelijke medewerker de plattegrond en de activiteitenkalender laat zien ben je verkocht. Twijfel je over de aantal nachten dat je wilt boeken? Boek gerust een nachtje extra, hier ga je zeker geen spijt van krijgen.

Activiteiten op het terrein

Activiteiten op het terrein

Het terrein van Craveiral is groot en daar hebben ze wat op bedacht. De beste manier om een omgeving te leren kennen is natuurlijk op de fiets. Hier denken ze bij Craveiral hetzelfde over. Je kunt over het hele terrein gratis fietsen pakken om zo alle plekken te ontdekken. Zo fiets je makkelijk van je huis naar de paardenstal, door naar de kippen om je verse eieren te halen en uiteindelijk fiets je weer door naar het binnen- of buitenzwembad (heerlijke verkoeling). Ook aan de kids is gedacht; pak de kinder- of loopfiets en neem ze mee naar de speeltuin of één van de leuke activiteiten zoals zelf pizza maken of rondje paardrijden. Of je nou op je eigen privé terras een boek wil lezen, wat baantjes wil trekken, de natuur in wil of je met kids goed wil vermaken; hier zit je goed.

Craveiral Farmhouse