18 januari 2018, door Maartje

Creative Lab Amsterdam

18 januari 2018, door Maartje

Creative Lab Amsterdam

Blue Monday might be over, maar die winterdag ligt nog immer op de loer. De oplossing? Nú een vacance richting een zonnig oord boeken, uiteraard, maar zit de finance even tegen, en wil je eigenlijk 365 dagen per jaar een dosis tropisch, gooi dan thuis het te gekke behang van Creative Lab Amsterdam op de muur.

We kenden het merk al van de kleurrijke kaarten en bijpassende enveloppen met mooie illustraties (perfect geboortekaartje-materiaal overigens, just saying) dus groot was ons geluk toen we ontdekten dat we een complete wand in zo’n lekker printje kunnen hullen. Kraanvogels, ringstaartmaki’s, tijgerprint en vierkante meters vol palmbomen... Yes, yes, yes, please!

Barts-Boekje- creative lab amsterdam 1En mocht je nu denken dat dit alleen voor de grote mensenmuur is: mis! Aan de kleine jungleliefhebbers hebben de dames achter Creative Lab Amsterdam - uiteraard - ook gedacht. De selectie voor kids heeft iets rustigere tinten, maar is minstens zo gezellig. En we weten allemaal: echt iedere babykamer kikkert op van een muurtje vol giraffes of luipaarden.

Die zonvakantie is trouwens alsnog óók een ijzersterk plan. Doe maar! Inspiratie te over: BartsBoekje.com ;-)

Creative Lab Amsterdam - http://www.creativelabamsterdam.com/

x Jorien