21 augustus 2020, door Nina van Hilst

Online supermarkt Crisp: snelle recepten voor kids, door Samuel Levie

21 augustus 2020, door Nina van Hilst

Online supermarkt Crisp: snelle recepten voor kids, door Samuel Levie

De online supermarkt Crisp - bekend van de mega verse boodschappen én de lekkerste croissantjes - verkoopt behalve losse etenswaren ook complete recepten. Waarbij je de benodigde ingrediënten en het recept keurig thuisbezorgd krijgt. Leuk wanneer je alleen of met z’n tweeën bent. Maar wat doe je wanneer je een gezin bent? Daarvoor maakte Crisp samen met Samuel Levie gezonde en snelle recepten voor kids. Waar de ouders net zo hard van mee zullen smullen. Vanaf 22 augustus vind je deze hit-recepten online.

Crisp’s hits voor kids

Crisp’s hits voor kids

Voor wie we even een stapje terug moeten doen. Crisp is de online lekkere en verse supermarkt. Door de samenwerkingen met de beste kwekers, makers en boeren liggen enkel het beste en verste eten in de digitale schappen. Samuel Levie is Levie van Brandt & Levie, worsten van goed gehouden varkens. Daarnaast is hij chef, columnist en co-founder van Food Cabinet, dat zich inzet voor een beter voedselsysteem. Ook maakte hij al twee kookboeken – waaronder het kinderboek met Nijntje – en is hij vader van twee. Voel je hem al aankomen? We hebben dus – zeggen we gewoon hoor – de beste ingrediënten van Crisp en ook wel de beste recepten van Levie. En die gaan jouw kindje(s) aan het eten krijgen en leveren jou een makkelijk kookmoment. Iedereen blij!

Samuel kent het reilen met kleine kinderen die – soms met periodes – niet willen eten. Zijn advies “Chill! Het komt goed”. Tot de tijd dat ze vanzelf goed gaan eten, helpen we ze gewoon een handje met extra lekkere gerechten. De recepten zitten vol groenten, zijn herkenbaar (want wat ze niet herkennen moeten ze niet) en ook nog verrassend en lekker voor de ouders. Via de Crisp app bestel je het gerecht naar keuze, alle kersverse ingrediënten worden thuis bezorgd, via de app (die open blijft staan tijdens het koken, handig!) volg je de aanwijzingen van het recept en binnen 15-30 minuten heb je een heerlijk maal voor iedereen op tafel staan.