10 november 2017, door Maartje

Culibaby

10 november 2017, door Maartje

Culibaby

Kijk, vinden we nuttig. En leuk/ interessant: een kookboek met lekkers voor je baby. Niet omdat niet nu al goed voor je kleintje zorgt, of omdat je niks beters te doen hebt (...) Maar omdat het soms misschien beste wel eens gezellig kan zijn om écht wat anders te koken. En als je dat dan toch doet/ wil gaan doen, waarom dan  geen recepten van de beste chefs van het land? Dat is namelijk wat het Culybaby kookboek biedt: een pakwerk vol recepten voor de kleinsten mensen van de grootste chefs. Om je kindje goede smaak, letterlijk, met de paplepel mee te geven.

En dat niet alleen: in het boek ook tal van handige tips wat betreft voeding vóór, tijdens en na de zwangerschap. Voor jezelf dus. Fijn.

Grote chefs zei je? Wie dan? Nou, ga maar eens zitten: Jacob Jan Boerma en Ewout Eleveld: De Leest***, Maik Kuijpers en Jonnie Boer: De Librije***, Richard van Oostenbrugge: Bord’Eau**, Jan Sobecki: Chapeau!**, Jasper Hermans: Aan De Poel**, Jonathan Zandbergen: Merlet*, Joris Bijendijk en Wim de Beer: Rijks® en Erik van Loo: Parkheuvel**, als jongste grootvader, werkten belangeloos aan dit boek mee. BAM.