Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
23 July 2019
  • 25-10-2018
  • Barts Boekje Junior, Den Haag, Koffie

De Boomhuttenclub is de nieuwe koffietoko die ook leuk is voor kids

De Boomhuttenclub is de nieuwe koffietoko die ook leuk is voor kids

De Boomhuttenclub, dat klinkt avontuurlijk en dat is het ook. Voor volwassen, maar ook zeker voor kinderen. De Boomhuttenclub is eigenlijk een indoor speelparadijs, waarbij de nadruk op horeca ligt. Maar inderdaad, ‘indoor’ en ‘speelparadijs’ zijn vieze woorden en doen absoluut, absolúút, tekort aan De Boomhuttenclub.

Het zit namelijk zo: De Boomhuttenclub, aan de leuke Boekhorststraat in Den Haag, is een uiterst smaakvolle combinatie van horeca voor volwassenen en speelplezier voor kinderen. Zeg maar het tweede thuis voor jonge gezinnen. Het interieur - we noemen het voor het gemak even prachtig Scandinavisch houtwerk –, de leestafel, de lunchkaart en vooral de aperitiefsectie op de menukaart maken het een een gloednieuwe hotspot voor de hippe yup. En een hippe yup heeft natuurlijk yupse kinderen en geloof ons nou maar, die willen na een bezoekje aan De Boomhuttenclub echt niets anders meer.

De Boomhuttenclub Den Haag

Hier wordt stijlvol spelen er met de paplepel ingegoten en zijn bezoekjes aan MonkeyTown en Candyworld echt wel passée. Denkt u aan prachtige ‘boomhutten’ van datzelfde lichte houtwerk met Scandinavisch houtwerk. Natuurlijk niet zo massaal als MonkeyTown, maar lekker intiem. We tellen in totaal drie boomhutten, die met elkaar in verbinding staan door middel van touwladders en glijbanen. Gescheiden van het horeca gedeelte door glas. En met Schotse pannenkoeken met geitenkaas of blauwe bessen op het menu begrijpt u, deze club is voor zowel ouder als kind een feestje. Dus hup hup yup, het is prima vertoeven hier.

De frisse Boomhuttenclub bevindt zich in het voormalige Cinema Americain. Er is een heuse limobar, maar dus ook een wijn en fijne borrelhappen. Wilden we toch even benadrukken. Proost, op De Boomhuttenclub.