20 juni 2018, door Maartje

De Huismuts & Billierose sale voor CliniClowns

20 juni 2018, door Maartje

De Huismuts & Billierose sale voor CliniClowns

Kijk, dit vind ik dus reuze lief en tof en sympathiek: favo bloggers-vloggers-geefhetbeestje een naam Rachel (@dehuismuts) en Rosanna (@Billierose) en ook nog @lizetgrev en @annalisslife (die ik allebei eigenlijk niet kende maar dat wil heus niks zeggen want ik zit er eigenlijk helemaal niet zo op, op de bloggers-vloggers), zij dus, met z'n viertjes, hosten maandag 9 juli een dikke vette kneiterharde closet sale met al het moois uit hun eigen kasten, de kasten van hun mini's én nieuws uit de kast van mooie merken die hun waar doneren. Een terechte donatie want de vier bloggers-vloggers en hun kroost houden helemaal niks van alle opgehaalde centen zelf: de hele opbrengst gaat naar de CliniClows. Hartjes.

Wie wat waar? Maandag 9 juli dus, bij het altijd leuke De Tulp (Marie Heinekenplein 33, Amsterdam). Dat is zowel leuk voor jezelf als voor het goede doel, en dus mag je best een entreekaartje aanschaffen. Dat kost maar 5 euro en ook die opbrengst gaat in zijn geheel naar Clini Clowns. Dus zelfs als je niks koopt, doe je goed.

Kleine kans overigens, dat je niks koopt. Kijkt u maar eens naar de ‘afdankertjes’ van de moeders. Nuf said, non? En er is meer, namelijk splinterniew spul van o.a @loavies, lievelingswinkel @archivestore_nl , @deblonsports en andere favoriet voor Vito: @stokkebaby (zij hebben zelfs een limited edition stoel beschikbaar gesteld en die is geweldig!) en – ook al een favoriet: @kidstokidsonline.

Kaartje kopen die je hier: CliniClown Closet Sale

Kom je met je kleine mensjes, dan houden de @amsternannies ze zoet terwijl jij shopt. En heb je alles bij elkaar verzameld, dan bepaal je aan de kassa zelf wat je voor je nieuwe boeltje betaald. Daar kun je voordelig mee wegkomen maar toch… Denk aan de Clini Clowns :).

Overigens is de sale in twee tijdsvakken verdeeld en zijn de ‘beste’ (maar alles zal vast en zeker mooi zijn) niet ‘s ochtends allemaal al weg.

Kaartje kopen die je hier: CliniClown Closet Sale