12 oktober 2018, door Maartje

De knapste babykleertjes in een box: Bundleboon

12 oktober 2018, door Maartje

De knapste babykleertjes in een box: Bundleboon

Bundleboon is er voor ouders die wel weten wat ze mooi vinden maar het zelf niet zo goed bij elkaar weten te shoppen. De mooiste merken bij elkaar verzameld naar jouw eigen persoonlijke smaak en zo, hoppa, in een knappe doos op je deurmat. Wat wil een mens met mini's nog meer? (helemaal ideaal voor wie een piepklein beetje pech heeft en aan het huis gekluisterd is met de nieuwe baby. Een piepklein beetje pech noemen we dat hoor, want hé! Je hebt een baby!)

Bundleboon - de allerleukste kledingbox

Bundleboon - de allerleukste kledingbox

Nou kan iedereen dat wel zomaar zeggen ‘de mooiste merken’ en ‘gepersonaliseerd’… Maar hoe werkt dat dan precies bij Bundleboon? Simpel: je vult op de Bundleboon-site vragen over je smaak en kledingvoorkeuren in aan de hand van een eenvoudige en snelle enquête. Vragen in de categorie ‘wel of geen printjes?’, ‘wel of geen teksten?’, ‘pasteltinten, felle kleuren of zwart-wit’. Meerdere antwoorden aanvinken is mogelijk. Heb je dat gedaan, dan laat je ook nog even je telefoonnummer achter en word je door een van de initiatiefnemers niet veel later gebeld. Zij heeft je lijstje doorgenomen en gaat je antwoorden nog even specificeren: “Zijn er merken die je al graag koopt of op het oog hebt?” En: “Met ‘geen teksten’ bedoel je dan dat er ook niet een enkel woordje op een T-shirt mag staan?” Of: “Vind je onesies fijn?”. Van zulks. Gaandeweg krijg je echt het idee dat er begrepen wordt wat je leuk vind voor je kleintje. Knap! Leuk ook. Inspirerend zelfs… Je zou er bijna alsnog van gaan shoppen…

Met al die antwoorden gaat Bundleboon aan de slag en een paar dagen later heb je een doos vol met mooie setjes – in elkaar gevouwen and all – thuis. Kwestie van kiezen.

Dat is overigens wel waar het ‘kak’ gedeelde vandaan komt: heel lief en leuk en aardig allemaal hoor, maar team Bundleboon shopt wat meer dan het budget dat je voor ogen had. Zodat je kunt kiezen. Maar ja, de Bundleboon-luitjes doen hun werk zó goed dat je helemaal niet wil kiezen. En je dus uiteindelijk misschien iets (in mijn geval: VEEL te veel) meer houdt dan je eigenlijk van plan was. Leuk, maar kak, maar leuk. Niet in de minste plaats omdat Bundleboon met mijn favoriete merken werkt: Bobo Choses (all time favorite), +One in the family, Mini Rodini, Gray Label… Zucht. Maar hé, alles voor de kleine zeggen ze toch?