Nederland, Amsterdam23 februari 2023, door Isa de Laat

De Kok en De Maître openen pop-up in voormalig restaurant Slagerij De Beurs

Nederland, Amsterdam, 23 februari 2023, door Isa de Laat

De Kok en De Maître openen pop-up in voormalig restaurant Slagerij De Beurs

Verhuisdozen klaar en gaan! Ja hoor, De Kok en De Maître openen een pop-up in de brasserie van het Eden Hotel Amsterdam. Dat is op de locatie van voormalig restaurant Slagerij De Beurs (toch wel heel jammer dat die weg zijn, maar hé, waar een deurtje weggaat, gaat een raampje open...). De Kok en De Maître zeg je? Die kennen we toch al? Waar zaten zij eerst gevestigd dan? Klopt! Je kent ze vast van die gezellige blauw-wit Portugese boot, de LIZBOA, in Amsterdam Oost. Dus heb je die boot gemist? Laat maar varen: nieuwe ronde, nieuwe kansen bij De Kok en De Maître aan de Amstel in Amsterdam Centrum.

Kok en De Maître

Kok en De Maître

De verwachtingen zijn hoog gespannen. Restaurant Slagerij De Beurs was favoriet van Barts Boekje en stond niet voor niets in het lijstje van beste restaurants in Amsterdam. No pressure. Maar Kok en De Maître heeft zichzelf al meerdere malen bewezen. Op de oude locatie was het een pop-up van niets-meer-aan-doen-concept. Vanaf 2 maart gaan ze dat kunstje gewoon nog een keer doen. Wie gaan dat kunstje nog een keer doen? De Kok (Miguel) & De Maître (Robbert). De brasserie van het Eden Hotel Amsterdam wordt de derde locatie waar ze gaan neerstrijken voor een pop-up.

 

Iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag ben je welkom op de Amstelstraat 9 (net niet aan het Rembrandtplein, fwiew, maar altijd goed, zo’n knetter centrale locatie). Goed eten voorop en goede wijn ernaast. Of andersom, net wat jij wilt. En dat eten, ze beloven om dat naar een nog hoger niveau te brengen.

 

dekokendemaitre.nl