24 april 2024, door Rosa Ledel

De leukste handgreepjes om je saaie kast te pimpen

24 april 2024, door Rosa Ledel

De leukste handgreepjes om je saaie kast te pimpen

Kastjes van de Ikea. Ze zijn praktisch, goedkoop, hartstikke handig maar soms ook een beetje saai. Hoe pimp je zo'n kastje nou op? Lik verf eroverheen en nieuwe handgreepjes erop - klaar. Oké, is goed, maar waar o waar scoor je nou die unieke, gezellige en mooie handgrepen? Voilà!

Catchii

Catchii

Catchii betekent ook wel blaadje. Femke Zwaan werd geïnspireerd in Zuid-Afrika, en haar ‘blaadje’ vliegt overal mee naar toe en haalt inspiratie van plekken overal op de wereld. En zo werd Catchii een merk!

Femke ontwerpt producten met handgeschilderde ontwerpen. Van bordjes met de mooiste dessins tot aan een ontbijtbordje met een pauw. Op de website kun je meer dan alleen servies halen. Ook behang, handgrepen en woonaccessoires zijn te koop. De leukste handgreepjes kun je hier kopen, van een boom tot aan een citroen. Je pimpt de saaiste kastjes zo op!

De handgrepen zijn te koop in verschillende materialen zoals porselein, maar Catchii heeft ook met de hand gevlochten handgrepen. De grepen van Catchii vallen in een mooie prijsklasse, je scoort ze al vanaf 15,99.

Catchii

Meeraki

Meeraki

Elegant met een funky touch is een goede omschrijving voor de handgrepen bij Meraki. Van kleurrijke grepen tot een mooie gouden klassieke knop. Ze hebben het allemaal. Van groot tot klein en voor de deur tot aan je kast.

Ze hebben meerdere collecties en voor iedereen wel iets. Meraki is een prachtig merk, doen aan duurzame productie en upcycelen al hun greepjes.

De handgrepen van Meraki zijn goed betaalbaar en beginnen al bij 11,99.

Meraki

Doing goods

Doing goods

Doing goods, ook nog zo’n heerlijk merk! Alle producten van Doing Goods zijn handgemaakt. Ze hebben hun eigen workshop in India, waar alles wordt gemaakt en al hun producten zijn wabi sabi; imperfecte producten met hun eigen verhaal.

Doing goods heeft een ruim assortiment aan producten, maar nu gaat het natuurlijk even om de handgrepen. En die kun je zeker scoren! Ze hebben mooie gouden handgrepen met de leukste ontwerpen. Ook hun handgrepen kun je al vanaf 10,99 scoren.

Doing Goods