11 juli 2019, door Maartje

De rotan stoel die we allemaal willen hebben: Leo & Moon

11 juli 2019, door Maartje

De rotan stoel die we allemaal willen hebben: Leo & Moon

Het blijft altijd een tikkie lastig, van die interieurtrends. Want kortstondig en voor je het weet heb je in een moment van enthousiasme een fortuin uitgegeven aan iets waar je volgend jaar weer iets anders voor terug wilt. Toegegeven: ook het hele rotan-verhaal is een keiharde trend, maar (maar!) wel een die all about the door ons o zo geliefde seventies gaat, en eentje waarvan je bank nu eens niet breekt. Bovendien kan het spul straks, mocht het toch zover komen, zo, hop, de tuin in of het balkon op.

De Leo & Moon stoel

De Leo & Moon stoel

Al is de kans verdomd klein dat dat ook gaat gebeuren met deze toch echt wel hele tijdloze ‘peacock chair’ van het Nederlandse (!) Leo & Moon. Onze DM inbox op instagram ging door het dak toen we een foto posten van het nieuwe Nomade Beachhouse, een heerlijke strandtent in Noordwijk. Of ik wist waar toch die fantastische stoelen van zijn?! Wist ik. Van Leo & Moon. Maar ik wist ook dat ze steevast uitverkocht zijn… Maar laat een klein vogeltje me nu verteld hebben dat je ze bijna weer bestellen kunt! Net op tijd voordat de zomer helemaal losbreekt (al zijn ze het hele jaar door beeldig, van keukentafel tot kinderkamer)

Al is dat niet het enige moois dat je bij Leo & Moon krijgen kunt: de kleinschalige interieurmakers verkopen ook de mooiste bedhoofdeinden en wiegjes van hetzelfde dikke lichtbeige rotan materiaal. Speciaal voor colour junkies en kleine bohemians zeggen ze daar zelf over. Kleur? Ja hoor: er zijn ook bedhoofdeinden in knappe kleuren, die het overigens ook zonder bed goed doen in je huis: gewoon op de grond, tussen een verzameling fotolijsten bijvoorbeeld. De wiegjes functioneren later, met verkorte poten, ook perfect als poppenbedje.