8 september 2019, door Nina van Hilst

De Stijlkamer: een B&B, winkel in interieur accessoires en meer op de Amsterdamse grachten

8 september 2019, door Nina van Hilst

De Stijlkamer: een B&B, winkel in interieur accessoires en meer op de Amsterdamse grachten

Is het een B&B? Is het een winkel? Is het een foto- en filmlocatie? Is het een …? De Stijlkamer is een beetje van alles. Maar vooral heel erg mooi. Je kunt bij De Stijlkamer op de Amsterdamse grachten terecht om te komen logeren, voor bijzondere interieur accessoires en meer. Speciaal gecureerd door mede-eigenaar Matay die van zijn passie zijn werk maakte. En met succes!

De Stijlkamer

De Stijlkamer

Mensen die het roer omgooien en hun passie achterna gaan. We love it. Matay van De Stijlkamer deed het. Hij zette zijn corporate carrière aan de kant en ging doen wat hij altijd al had moeten doen. Het creëren van mooie sferen. In De Stijlkamer ging Matay los met fijne interieur items, kleuren en materialen. En zo ontstond een pracht locatie op de Keizersgracht. De Stijlkamer zit in een 17e eeuws monument, de kleuren op de muren zijn van – je wil het thuis – Farrow & Ball, er tjilpt ook nog ergens een gezellig Engels vogeltjes behang en – puntjes op de i – kun je ook je bootje voor de deur aanleggen. Het is een plek waar je kunt komen slapen in de B&B. Of op afspraak de zorgvuldig samengestelde interieur items kunt komen bewonderen. En mocht je verliefd worden op een van deze interieur accessoires – stoelen, lampen, servies in vintage of nieuw design – dan neem je die gewoon mee naar huis.

De Stijlkamer is dus een B&B én een winkel. Daarnaast is het grachtenpand te huur voor intieme events en foto- en filmshoots. Wij zien een middagje verjaardagslunchen hier wel zitten. Stel je even voor dat je met je boot komt aanvaren, voor de deur stap je uit en je bruncht lekker in De Stijlkamer. Topmiddag.

Zo vol sfeer als De Stijlkamer er uit ziet, zo vol sfeer gaat je B&B verblijf hier ook wezen. Verwend worden met een lekker ontbijtje, je even grachtengordel-rijk voelen in dit heerlijke interieur en lekker wandelen op een van de mooiste plekken des lands. Een plek waar je waarschijnlijk niet meer weg wilt. En sowieso heel vaak terug wilt komen.

De Stijlkamer heeft nog geen eigen website. Je kunt De Stijlkamer bereiken via Instagram en Facebook.