28 januari 2020, door Maartje

Het leukste feest van het jaar: de Vrienden van Amstel Live (2020)

28 januari 2020, door Maartje

Het leukste feest van het jaar: de Vrienden van Amstel Live (2020)

Long story short: geef mij maar de bruine kroeg. En ik heb niks met cocktails, dat terzijde. Sorry maar 'bier (en wijn) hier' dus. Dat ik zeker niet de enige ben, blijkt wel uit het succes van De Vrienden van Amstel Live: 'de grootste bruine kroeg van Nederland' was in 2019 geloof ik nog de slogan, en voor mij de reden om voor het eerst aan te sluiten. Conclusie? Leuker wordt het niet (op carnaval na, do not touch carnaval). De formule achter het succes? Dat het 'geen formule' is maar mensen op een podium die lol hebben. En oke, ook een lekker moppie kunnen zingen. Wat natuurlijk ook een formule te noemen valt... Geeft niks: het werkt.

Donderdagavond 30 januari 2020 is de TV uitzending op SBS6, mocht je er toch nog een soort van bij willen zijn!

Vrienden van Amstel 2020

Vrienden van Amstel 2020

Nog nooit heb ik onder stoelen of banken gestoken dat ik groot Nick & Simon liefhebber ben, qua muziek voornamelijk van hun oudere genre, dat wel gezegd (hoezo dat gezapige tegenwoordig mannen? Hou daar eens mee op). Idem wat betreft Guus Meeuwis. En tegenwoordig love ik ook Lil’ Kleine en Ronnie Flex & co de pan uit. Terwijl thuis Kensington op staat. Laten zij allemaal nou het Vrienden van Amstel Live podium opgekropen zijn! En meer.

In de Rotterdamse Ahoy was het voor de 22ste keer  feest en de kaarten waren al in 2019 strak uitverkocht. En . nu wil je vast ook in 2021 gaan… Pakje ook al mis! Zelfs die zijn al uitverkocht. Sorry! 2022 it is, dus ga startklaar zitten als de voorverkoop start. Klinkt misschien als vreselijk belachelijk ver weg, 2022 (wie dan leeft wie dan zorgt, I hear you) maar geloof me, in januari 2022 ben je er blij mee!

Kopen doe je de kaarten voor 2022 hier