Portugal, Lissabon21 juni 2021, door Anne Abendroth

Dona Graça, super mooie appartementen in Lissabon, Portugal

Portugal, Lissabon, 21 juni 2021, door Anne Abendroth

Dona Graça, super mooie appartementen in Lissabon, Portugal

Oh Portugal, wat ben je toch leuk met je vriendelijke mensen en al je lekker eten. Een bezoekje brengen wordt nu nog leuker met de fan-tas-tisch-e appartementen Dona Graça in Lissabon. Zet de wijn maar koud en let's go!

 

Lekker eten in Portugal hoort er natuurlijk ook bij... Op naar Porto deze keer (wist je dat het een hele leuke treinreis is tussen Porto en Lissabon? Leuk voor een minibreak in je vakantie!)

Dona Graça appartementen

Dona Graça appartementen

Je vindt de Dona Graça appartementen in het centrum van de charmantste wijk van Lissabon, op de hoogste heuvel van de stad (trainen, die bilspieren). Overal waar je kijkt, zie je stukjes geschiedenis, poëzie en traditie. Wat dacht je van wandelen door de pittoreske buurten van Lissabon die zich uitstrekken over de heuveltoppen? Sounds fun. Op weg naar de appartementen ben je omringd door kleurrijke gevels en levendige gesprekken van de mensen die hier wonen. Binnen de appartementen hangt een ontspannen sfeer. Het leukste aan de inrichting van de appartementen is dat er gewerkt is met meubels die uit Portugal zelf komen. Op deze manier wilden de mensen achter de appartementen de Portugese ziel levend houden. Pluspuntje dat alle appartementen een balkon hebben die typerend is voor de architectuur in Lissabon. Thuiskomen op z’n Portugees.

Vier appartementen

Vier appartementen

Je kunt hier verblijven in vier verschillende appartementen. De comfort studio heeft uitzicht op de tuin en op het zwembad. Verder vind je hier een tweepersoonsbed en een slaapbank waar de kids lekker kunnen snurken (tot ongeveer 12 jaar). Ook is er een open keuken die doorloopt naar de woonkamer. Oh, en de badkamer heeft van die leuke Moorse designtegels. De superior studio heeft uitzicht op de gevels van Graça en is ietwat groter dan de comfort studio. De superior family studio is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie met het gezin. De studio heeft een master bedroom en nog een slaapkamer. In de woonkamer vind je nog een slaapbank waar één van de kids of vriend(in) kan liggen. De deluxe studio heeft uitzicht op de tuin en het zwembad én heeft de grootste badkamer van de appartementen. En ja lieve mensen, hier wil je gewoon naartoe. Beloofd.

Dona Graça appartementen