4 juli 2018, door Maartje

Doodle Nest

4 juli 2018, door Maartje

Doodle Nest

Laten we maar gelijk eerlijk zijn: geregeld belandt een kinderknutsel in de prullenbak. Met pijn in het hart gooien we de zoveelste vingerverfcreatie weg, want het kind heeft er toch een portie liefde in gestopt. En stiekem weten we ook dat al die kunstwerken wel leuk voor later zijn, mits ze de komende decennia zonder kreukels of scheuren doorkomen. Dé oplossing? Doodle Nest it is.

Het Britse bedrijf Doodle Nest transformeert namelijk de bonte verzameling kindertekeningen naar een kleurrijk én stijlvol koffietafelboek. Alles in een paar snelle stappen. Bestel een doos, verzamel de meesterwerkjes van je mini en stuur het hele pakket retour. Het leuke is dat ook de 3D bouwsels die je kleine kunstenaar heeft gemaakt erin passen. Dus óók die robot van wc-rollen ja.

Doodle Nest fotografeert alles vervolgens en edit de boel professioneel. Uiteraard krijg je een conceptversie van het boek te zien voordat het wordt gedrukt en opgestuurd. Resultaat: een prachtig bladerboek van topkwaliteit. Mag wat kosten, helaas. Voor de goedkoopste versie leg je al € 200,- neer en dat bevat nog maar 26 tot 30 werkjes. Je kunt maximaal 200 creaties laten bundelen, maar je bent dan wel verlost van dat eeuwige schuldgevoel over weggegooide knutsels. Is ook wat waard.