Nederland12 januari 2021, door Margaux van der Mieden

Een dag rond touren met een Volkswagen busje van Devolkswagenbus.nl

Nederland, 12 januari 2021, door Margaux van der Mieden

Een dag rond touren met een Volkswagen busje van Devolkswagenbus.nl

Jaloers zijn we op dat handjevol mensen die we voorbij zien rijden in van die mooie gekleurde oude volkswagen busjes... Van donkergroen tot pastelblauw, ze zijn allemaal even leuk. What'skebeurt? Je kunt deze oude parels huren! Voor een dagje (of langer) rondtoeren met 'je eigen' Volkswagenbusje of juist erop uit gaan met een kampeertent. Hoe leuk! Devolkswagenbus.nl verhuurt de knapste, opgeknapte Volkswagenbusjes en oldtimer kevers in alle kleuren van de regenboog. De bussen en kevers worden verhuurd voor trouwerijen, feesten en kampeertrips of juist voor een leuke dagtour. Fuif? De oldtimers kunnen worden versierd met bloemen, slingers of belettering, helemaal naar jouw smaak.

 

 

De nostalgische Volkswagen busjes

De nostalgische Volkswagen busjes

Deze oude volkswagens van Devolkswagenbus.nl zijn the perfect catch om mee te gaan kamperen in de natuur. Het dak kan omhoog zodat er extra ruimte ontstaat om rechtop te kunnen staan om je ontbijt klaar te kunnen maken in het kleine keukentje. Geniaal! Not in the mood om te kamperen maar wel dying om in zo’n bussie te rijden? Kan! Neem ‘m een dag mee naar het strand of het bos om daar te picknicken met het kleine spul of vrienden en rond te touren door de mooie Nederlandse natuur. Iets te vieren? Laat de bus versieren met bloemen of ballonnen. We zijn smitten op deze oldies.

Devolkswagenbus.nl 

Een speciale winter wonder tocht

Een speciale winter wonder tocht

Voor deze winterse maanden heeft devolkswagenbus.nl een winter wonder tocht uitgestippeld om met de hele shebang (eigen huishouden voor nu!) in zo’n busje rond te tuffen door de omgeving van Rivierenland. Deze winter wonder tocht kun je tot eind deze winter doen met het gezin. Tijdens deze ride krijg je koffie, thee, warme chocolademelk en wat lekkers mee voor onderweg samen met dekens. Cosy! Enne om het nog leuker te maken (ja dat kan dus) stop je bij verschillende lokale tentjes voor wat lekkers onderweg.