16 oktober 2017, door Maartje

Een dansloos ADE 2017

16 oktober 2017, door Maartje

Een dansloos ADE 2017

De Amsterdammers onder ons voelen de spanning in de stad alweer stijgen... Het jaarlijkse Amsterdam Dance Event staat weer voor de deur. Voor velen een kleine week vol feesten, afteren en weer door, voor anderen een week zoals alle weken van het jaar. Wil je wel graag meegenieten van het creatieve gedruis, maar geef je je portie zwetende dansvloer liever aan Fikkie, dan hebben we hier een lijstje voor een dansloos ADE.

ADE Opening Ceremony
De verlichte – met een knipoog hoor – mensen van The Gardens of Babylon en The Conscious Club zorgen voor een (be)zinnige start van het ADE gedruis. Het trio The Dreaming en DJ Akasha brengen een meditatiesessie met sound healing, licht, beelden en electronische muziek. En ze beloven je genoeg energie te geven om de ADE marathon – of gewoon je week - door te komen. The Conscious Club is trouwens geheel ADE dé spot om bij te tanken tussen het clubben in. Yoga, detoxen, superfoods, massages en – tja – koffie staan voor je klaar.
ADE Opening Ceremony, woensdag 18 oktober 16.00-18.00, The Conscious Club

ADE Green
In het Groene Boekje kan ADE Green natuurlijk niet ontbreken. We bejuichden ze al eerder en ook dit jaar staan ze weer met een mooi programma vooraan voor het verduurzamen van de dance- en festivalwereld. Op de conferentie van ADE Green kan iedereen die geïnteresseerd is in het vergroenen van wat voor (werk)omgeving dan ook terecht voor lezingen, discussies en een eco-verantwoorde borrelsessie.
ADE Green, woensdag 18 oktober 10.00-18.00, DeLaMar Theater

Barts Boekje - ADE

Deep House Yoga ADE
De naam zegt het eigenlijk al precies. Een yoga class op deep house tijdens ADE. En ze beloven dat het een sessie wordt waarbij je vijf zintuigen worden geprikkeld. Partytime drie punt nul zeg maar. Waarbij je - op tunes van M.A.N.D.Y. - zonder stimuleringsmiddelen lekker diep in je asana’s / in de groove komt. Wij vinden ‘m wel interessant klinken.
Deep House Yoga ADE, vrijdag 20 oktober 09.00-10.00 en 18.00-19.00, Theater Amsterdam

Foam X ADE Playground
Playground is waar je wezen moet als je art fan bent. Je vindt er expo’s, workshops, talks en meer met een arty randje en een beat on the side. Foam heeft samen met ADE een kunstinstallatie bij Het Stenen Hoofd op touw gezet. Donderdagavond is de opening van de installatie van de jonge Franse fotograaf Jean-Vincent Simonet en DJ Trippin Jaguar. Fiets tijdens een mooie avond dus vooral even om via Het Stenen Hoofd voor een lekkere portie psychedelische kunst.
Foam X ADE Playground, donderdag 19 oktober tot 12 november 20.00 – 22.00, Het Stenen Hoofd

Your Plant Band
Snappen hoe het werkt doen we niet helemaal maar er zijn planten en die maken muziek. En tja, dan heb je ons eigenlijk al wel te pakken. Van woensdag tot en met zaterdag kun je in de Made.com showroom terecht voor deze muziekinstallatie met planten. Die schijnbaar beats creëren als je ze aanraakt. Kunnen we dit plantenorgel ook kopen voor thuis?
Your Plant Band, woensdag 18 tot zaterdag 21 oktober, Made.com Rokin 75

x Nina