Nederland1 december 2020, door Margaux van der Mieden

Een persoonlijke boodschap van Sint en HyperPiet voor deze thuiszit Sinterklaas editie

Nederland, 1 december 2020, door Margaux van der Mieden

Een persoonlijke boodschap van Sint en HyperPiet voor deze thuiszit Sinterklaas editie

Door het sh*itty virus (mogen we wel zeggen) is ook Sinterklaas dit jaar een tikkeltje anders. Geen samenkomen, niet bij Sint op schoot en ook niet met z'n allen al die cadeaus uitpakken... Corona gooit roet in het eten (wat dan wel weer toepasselijk is...). Vinden we maar wat jammer! Maar de Sint zou de Sint niet zijn als hij niet iets bedacht had - een nogal briljant plannetje vinden wij. Sint gaat namelijk op de moderne toer op en neemt zijn grote boek mee de opnamestudio in!

Een persoonlijke boodschap van de Sint! Ja, ook voor jouw kids. Je kunt een boodschap over, en aan, je kinderen toesturen en dan nemen de Sint en HyperPiet deze boodschap op in de filmstudio. Hoe leuk! De ingesproken boodschap krijg je dan via een linkje teruggestuurd zodat je deze kunt afspelen tijdens Sinterklaas. Zo is de Sint toch nog even langsgekomen, alleen dan virtueel. Kijk, dat nou eens het nieuwe samenkomen.

Een bijzondere boodschap van Sint en HyperPiet

Een bijzondere boodschap van Sint en HyperPiet

De boodschap kan van alles zijn. Een lief rijmpje, een verhaal over hoe braaf of juist stout je kind is geweest dit jaar. Een leuke anekdote of een liedje. Name it en ze gaan de opnamestudio in. Persoonlijker kan haast niet. Deze bijzondere persoonlijke boodschap speciaal van Sint en HyperPiet kun je ook voor een gehele klas, school of zelf bedrijf aanvragen. Hoe leuk! Een origineel en leuk gebaar om de Sinterklaas sferen toch levendig te houden dit jaar. Voor een gezin kun je zo’n boodschap vanaf 15 euro ontvangen.