Nederland23 november 2022, door Jorien Thijs

Cadeautips voor een kind van 4 jaar

Nederland, 23 november 2022, door Jorien Thijs

Cadeautips voor een kind van 4 jaar

Iedere verjaardag is een feestje, maar als je kind 4 wordt is dat een beetje extra bijzonder. Naar school! En of je spruit nou staat te popelen, of het stiekem nog een beetje spannend vindt, dit moment vraagt om flink uitpakken. Een eerste schooltas, een knappe outfit, alles erop en eraan. Dit zijn onze cadeautips voor als je kleuter 4 wordt:

Bartje bouwt

Bartje bouwt

Deze is zo leuk. De gekleurde kunststof tegels van Magna-Tiles komen in verschillende vormen en hebben magnetische randen waardoor je uk er allerlei dingen mee kan bouwen. Een raket, kasteel, ijsje, kan allemaal. Jongere broertjes en zusjes maken er kleurrijke creaties mee op de vloer. En handig: de losse tegels zijn onverwoestbaar en makkelijk schoon te maken.

 

Magna-Tiles

Too cool for school

Too cool for school

Het is maar één keer in je leven je allereerste schooldag en dus kun je maar beter gelijk de show stelen met een toffe rugzak. Wij werden recent verliefd op de knappe canvas tassen van Ykra, en nu de kleuter deze elke dag op zijn rug gooit willen we ‘m stiekem zelf ook. Topkwaliteit, knallende kleur, what’s not to like? Oh en is je zoon of dochter al voorzien, dan hebben ze ook te gekke fanny packs en etuitjes.

Dol op dino's

Dol op dino's

Misschien is het die van ons, maar ineens zijn dino’s helemaal het. Dus lezen we ‘Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over dino’s’, bouwen we Jurassic Parc van LEGO en krijgt het jong binnenkort lichtgevende dinosaurussen. Je wist niet dat het bestond, maar het is alles dat een vierjarige dinofanaat wil hebben.

De knutselclub

De knutselclub

Nooit genoeg tekenmaterialen en knutselspullen, als het aan onze kleine crea bea ligt. Met stiften slaan we de plank nooit mis en de sjablonen van Djeco vallen ook altijd in de smaak. Of eigenlijk al het fröbelspul van dit Franse merk. Nieuwste ontdekking zijn de knutselboxen van Little Creations, een doos met leuke knutselrecepten om de boel een middag zoet mee te houden.

Knutselspullen