12 november 2017, door Maartje

Egg Helmets

12 november 2017, door Maartje

Egg Helmets

Jaja, safety first. Maar mag het ook een beetje cute alsjeblieft? Of juist cool misschien? Wel toch? Zo wordt goed voor het hoofd (lees: het hoofdje van je mini) ook nog eens leuk voor het oog (lees: voor jullie allebei). Dat het kan bewijst Egg Helmets, een kleurrijk, gezellig, functioneel Nederlands merk dat snapt dat noodzakelijk kwaad ook leuk moet kunnen zijn. Zó leuk zelfs dat de kleintjes - er is bewijs! - hun 'noodzakelijke kwaad' thuis ook niet meer af willen. Echt waar. Welk noodzakelijk kwaad? Een helm op moeten van je zeurende ouders als je aan het sporten/ fietsen/ buitenspelen (je hebt er doerakken bij natuurlijk) gaat.

Kijk, alle goede ideeën zijn simpel. Dat bewijst Egg Helmets. Maar dan de uitvoering nog, waar het gros van de goede ideeën alsnog in het water vallen. Zonde. En dus gingen de jonge vaders die met dit idee op de proppen kwamen op zoek naar de allerbeste helmen-makers voor hun kroost.

Barts Boekje - egg helmets 2En vroegen ze - waarschijnlijk aan datzelfde kroost - wat ze dan wél op hun koppies wilden ter bescherming. De rest is geschiedenis: van 'iew ik moet een helm op' naar 'mag ik mijn helm op?'.

De slimme simpelheid gaat nog even verder: bestellen doe je de helm in een aantal eenvoudige stappen die zelfs de kleine besteller snapt:

1: kies je maat en basiskleur.

2: kies je 'skin' (de print)

3: voeg een 'topping' toe, een zogenoemde add-on, als je wilt. Een kroontje, een hanenkam, hoorntjes, van dat, te grappige toevoegingen die afneembaar zijn waardoor je, in combinatie met de verschillende skins, steeds weer een nieuwe helm kunt creëren.

En die naam? Ook simpel: het eitje van jullie kleine kippetje moet natuurlijk de best mogelijke bescherming krijgen. Zoveel is zeker. Net zoals een ei: hard van buiten om de kwetsbare binnenkant te beschermen. Eitje, toch?

Kijk, dat is nou een merk naar ons hart. Simpel. Leuk. Precies goed. Meer lezen (en je eigen 'ei' aanschaffen) doe je hier: EGG Helmets

Last but not least: de helmen voldoen aan alle Europese standaardeisen voor skien, snorbaarden, skaten etc!