27 september 2019, door Michel + Renske

En ook deze hoort bij het mooist van Nederlandse bodem: Ammahoela Kids

27 september 2019, door Michel + Renske

En ook deze hoort bij het mooist van Nederlandse bodem: Ammahoela Kids

Zo. Laten we het dan nu ook nog maar eens even hebben over Ammehoela. Ammahoela Kids, een nieuw Nederlands label dat eigenzinnige, vrolijke, kleurige kleding maakt voor kids, zonder dat tenenkrommende 'lollige' (dat we niet uit kunnen staan). Nee, Ammahoela bewijst dat grappig ook smaakvol kan zijn. Ha! Kekke printjes, dikke washandjes-stijl stoffen en zelfs een tekst wordt niet geschroomd.

Ammehoela Kids

Ammehoela Kids

Dat we Ammahoela reuze leuk vinden, is knap want we zijn hier – eerlijk is eerlijk – niet zo dol op lollig bedoelde teksten. Simpelweg omdat ze eigenlijk nooit echt leuk zijn. Sorry. Maar er zijn uitzondering op de regel, normaal gesproken voorbehouden aan het Spaanse Bobo Choses. Nu moeten we zeggen dat we denken dat Ammahoela af en toe best goed naar Bobo Choses heeft gekeken, maar hé, dat is oke (Bobo is niet voor niks favoriet).

Dus bent je nou ook niet vies van een printje en een tekstje hier en daar? Dan is Ammehoela your brand. De Nederlandse Sabine en Anouk maken de eigenzinnige, kleurige niet zo keurige (in a very good way!) collecties. Lekker vrolijkheid. Voor alle items wordt uitsluitend biologisch katoen gebruikt; dat vinden de dames zeer belangrijk (en wij ook). Daarnaast komt er elk seizoen een leuk twin-item uit zodat jij en de mini er hetzelfde bij kunnen lopen, mocht dat je ding zijn (ook geen fans van het grapje hier, maar tof als het je ding is). Zo zit er nu een flared legging te krijgen voor jou en je girl (we fan van flared leggings!)