11 juli 2017, door Maartje

BART BOUWT: Eve Sleep matras

11 juli 2017, door Maartje

BART BOUWT: Eve Sleep matras

In de categorie Life Saver! Met hoofdletters. Maar heus. We kochten een nieuw huis en moesten, na 10 jaar, eigenlijk ook een nieuw bed. Of eigenlijk: een nieuw matras. Vinden we dus geen leuke aanschaf, een matras, maar tsja, belangrijk is het wel... Dus begon de zoektocht. Wat is betaalbaar én goed? De zoektocht (die behoorlijk lang duurde want we willen graag weer zo'n 10 jaar heerlijk tukken) - zowel online als in het eggie - kwam uiteindelijk uit bij Eve Sleep en beste mensen, dat was dus zo ongeveer de beste zet van alle huis-zetten die we hebben gemaakt.

Ten eerste het bestellen: eitje. Eve Sleep heeft maar één type matras (het beste zeggen ze zelf, we agree inmiddels) en die bestel je online. Geef je maat aan en je adres op en de rest gaat vanzelf. Inderdaad, per post. Maar een matras is toch gigantisch, horen we je denken. Hoe dan? Klopt, dat dachten wij ook. Wat blijkt: Eve Sleep zuigt zijn matrassen volledig vacuüm waardoor het matras opgerold in een behoorlijk handzame (maar wel zware) doos past. Kan zo de trap op. Maar dan krijg je toch zo'n zacht matras als-ie weer 'opgezet' is, horen we je denken... Ja, dat dachten wij dus ook. Niet! Niks van dat al (wij houden van en redelijk hard matras). Heerlijk, precies goed hard is het matras. En stiekem ben ik dus ook dol op de knalgele rand die af en toe onder de deken uitpiept. Doen!

Had ik al gezegd dat het Eve Sleep matras van alle matrassen die we getest hebben niet alleen een van de fijnste is, maar ook een van de voordeligste? Onder de 1000,- ben je klaar. En om het nog beter te maken, geeft de matrassenboer de hele zomer 100 euro korting met de code ZOMER100. Nogmaals: eitje. Eve Sleep