29 juli 2019, door Maartje

familieposters van het Amsterdam based Sagström & Co

29 juli 2019, door Maartje

familieposters van het Amsterdam based Sagström & Co

We geven het gewoon toe: soms zijn er van die momenten op de een dag dat je, als je met je kids bent, gewoon even van uurtje naar uurtje moet 'werken'. Even wat anders doen tot het tijd is om te eten, te badderen, om naar de speeltuin te gaan of om wat dan ook te kunnen gaan. En dan zijn we blij dat er merken zijn zoals Sagström & Co: Zweeds design van Nederlandse bodem gemaakt in Nepal. En er valt nog mee te knutselen ook.

Eigenaresse Rebecca Sagström is het product van Zweeds ouders maar groeide op in Nederland. Samen met kunstenaar Jose Marcus ontwerpt ze dromerige kunstwerkjes voor in huis, en speelse familie posters die je naar eigen inzicht kunt ‘mee ontwerpen’. Iedere familie is immers anders: je kunt de twee mailen hoe jouw familie er uit ziet en hop, ze maken er een persoonlijk zwart-wit geheel van. Alles wordt gedrukt op prachtig Lokta papier, een zachte papiersoort dat eigenlijk geen lijst meer nodig heeft en dat wordt gemaakt van natuurlijke en authentieke materialen door lokale Nepalese vakvrouwen.

Het leukst is nog wel de familie poster (bovenste afbeelding) waarmee je samen met je kids kunt knutselen en kleure tot het huis gevuld is, precies zoals de samenstelling van jullie eigen, unieke familie. Bestellen kun je hem hier.