Indonesie, Bali15 juni 2024, door Julia Leijzer

Pukako Café: Onze favoriete ontbijtplek in Ubud

Indonesie, Bali, 15 juni 2024, door Julia Leijzer

Pukako Café: Onze favoriete ontbijtplek in Ubud

Hup, achterop de Grab naar een leuke toko waar je écht een lekker brekkie kunt scoren. Recht op je doel af naar Pukako Café in Ubud. Vrouwen met een missie op jacht naar de beste cappuccino's en fruitigste smoothie bowls van het eiland, en die heb je niet zo een-twee-drie gevonden. Pukako is een klassieker onder de digital nomad, favoriet bij de yogaguru en ideale uitvalsbasis voor een slow morning ontbijtje voor de reiziger.

Ontbijten of lunchen in Ubud

Ontbijten of lunchen in Ubud

Je bent niet op Bali geweest als je niet van de smoothie bowls hebt gesmuld: tropisch, kleurrijk en verfrissend. Perfect gelijnde creaties in een kommetje afgetopt met dragonfruit en munt, bijna zonde om met je lepel doorheen te gaan. Ook de niet-zoetekauw kan hier terecht, voor een goede panini of pukako croissant met avo en poached egg.

Pukako in het groen

Pukako in het groen

Pukako bevindt zich in het groen van de rijstvelden, met een uitzicht waar je u tegen zegt. In déze dreamy scenery klap je zo je laptop open onder het genot van een een smoothie of juice, drink je je morning caffeine met een boek of sluit je je middag af met een almond croissant.

 

Pukako Café