18 oktober 2017, door Maartje

FEBO VLAMBAL

18 oktober 2017, door Maartje

FEBO VLAMBAL

De herendames van Natwerk hebben weer eens iets moois bedacht voor de herendames van Amsterdamse snackgigant FEBO: de speciaal voor ADE gefabriceerde VLAMBAL. Jawel. Een bitterbal maar dan smokin' hot. Kortom: een heuse limited edition bitterbal voor een energieboost tussen het feesten door. Vinden we mooi.

Tot en met 22 oktober is het weer ADE gekte in de hoofdstad. Leuk. Prima. Al vinden we het nog een beetje leuker dat je, ook als je niet zo nodig hoeft te party-en, je toch van het beste van ADE kunt genieten. Lees dit rijtje maar eens: Dansloos ADE. En van zaken zoals een limited edition bitterbal waarmee ons leven eindelijk compleet lijkt te gaan worden. FEBO Vlambal is de naam en de bal moet energieopwekkend werken. Dankuwel FEBO.

Halen doe je die Vlambal voor het eerst van zaterdag op zondagnacht in club Claire aan het Rembrandtplein waar voor de gelegenheid een pop-up FEBO opent. ADE-gangers (en vooruit, toevallige voorbijgangers op dat tijdstip vast ook) kunnen tijdens clubtijden gratis en voor niets een portie vlakballen (3 stuks) uit een tijdelijke FEBO-automatiek halen. Nogmaals: kan het mooier?

Wil je vast nog weten wat het precies is, die vlambal. Weten we: de vlambal is een variant op de welbekende bitterbal. Een pittig en krokant balletje gevuld met, daar komt-ie: runderchorizo waarvan de ragout nog eens op smaak is gebracht met chilipoeder. Cafeïne zit er ook in, vandaar de energieopwekkende werking. En zoals het FEBO betaamd, is de Febo Vlambal dagvers en op ambachtelijke wijze bereid.