Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
16 June 2019
  • 24-06-2018
  • Barts Kookboekje

Flora

Flora

Echt gehoord tijdens het Veggie Festival: hoera voor Unilever! Kijk, dat zijn uitspraken die je niet perse heel vaak hoort want groot en commercieel is niet geliefd, zo zijn de kaarten geschud. Nonsense dus. Het onderwerp van gesprek is namelijk Flora, een nieuw en mega lekker plantaardig product dat je 'gewoon' smeren kunt, maar waar je ook waanzinnig lekker mee aan het koken en bakken mag slaan.

 

Tijdens het Veggie Festival lieten de Flora mensen ons poffertjes proeven in 3 soorten. Anders dan anders poffertjes want met munt bijvoorbeeld, of met mango. Waar Flora smeerbaar van is gemaakt? Ook daar wordt niet over gelogen: het is een uniek recept van koolzaadolie, tropische kokosolie & shea-olie, ’n vleugje smeuïge amandelpasta, ’n kneepje citroen & ’n scheutje wortelsap. Lekker ja.

Of ze ook aanwezig zijn tijdens het eerste Vegan Food Festival van 10 t/m 12 augustus weet ik eigenlijk niet, maar het zou ze niet misstaan.

Lees meer over de festivals: Vegan Food Festival