23 augustus 2021, door Sanne Carbaat

Bloemen, planten en technologie komen samen in Floriworld, Aalsmeer

23 augustus 2021, door Sanne Carbaat

Bloemen, planten en technologie komen samen in Floriworld, Aalsmeer

Bloemen, planten én technologie? Moet je dan denken dat je een robot een zonnebloem water ziet geven? Of een soort van tamakotchiplant die je in leven moet zien te houden? Nee, gelukkig niet zeg: FloriWorld in Aalsmeer is stukken leuker, interactiever en vooral heel (heel) erg mooi. Denk tropisch regenwoud, knusse zithoekjes die je inspiratie geven voor je eigen huis en een heuse veiling waar je zelf kunt bieden. Het is geen museum, geen pretpark, maar een uniek personal experience concept waar je zelf deel uitmaakt van de show. Leuk voor de kleintjes, leuk voor de papa's en mama's en ook leuk voor, nou ja, eigenlijk iedereen. Trek je stoute klompen aan (of niet) en neem zelf een kijkje bij FloriWorld in Aalsmeer.

 

Om het allemaal nog leuker te maken, mogen we kaarten voor FloriWorld weggeven! Wil jij graag een keer ondergedompeld worden in een zee van bloemen, planten en interactief leuks, mail dan naar info@bartsboekje.com met een zonnige motivatie en wie weet ben je straks zelf een hotspot tussen het groen.

 

We kunnen ons voorstellen dat je helemaal geïnspireerd bent, dus voor nog meer bloemen/planten/buitenzijn tips, moet je even klikken.

Geen stoffig museum dus, dat FloriWorld. Echte bloemen en planten gaan samen met een hightech virtuele wereld, zodat je helemaal opgaat in de experience. Aan het begin van je bezoek krijg je een armband waarbij je in FloriWorld mee kunt doen met de show: fotoshoots met bloemen, zelf je eigen fiddlefig uitkiezen, vuurwerk afsteken en meedoen met een hectische bloemenveiling. Iedere ruimte is een kakafonie van kleur, in de exotische kamer zijn er kleine sluipdoorkruipdoorweggetjes waar je in kunt verdwalen en met eerder genoemde armband check je jezelf in in een Amsterdams grachtenpand. Snuffelen bij de buren, maar zonder boze blikken dit keer.

Bloemen zijn hot, planten zijn fijn en hoe leuk is het om dat allemaal te ontdekken (voor jong en oud, je wilt het) door middel van rondlopen, verdwalen en interactieve onderdelen? Iedere ruimte, elk hoekje is helemaal instagrammable – de één nog meer dan de ander – en je wordt telkens weer verrast door alle pracht en praal om je heen. Soms zijn het de planten, soms is het de technologie, maar iedere hoek die je omslaat, is indrukwekkend en vooral leuk en interactief.

 

FloriWorld