10 juni 2018, door Maartje

Flyebaby

10 juni 2018, door Maartje

Flyebaby

In zijn vier maanden oude bestaan heeft onze kleine man al een keer of vijf de binnenkant van een vliegtuig gezien. Omdat-ie reuze gezellig en makkelijk is kan dat, en omdat zijn opa en oma in Spanje wonen deden we het al zo snel. Spannend? De eerste keer misschien. Ingewikkeld? Allerminst. De beste tip: zorg dat je je kleintje eten geeft tijdens het opstijgen. Dat leidt af en mocht hij of zij al last van zijn oortjes krijgen, dan helpt het slikken. Hetzelfde geldt uiteraard voor het dalen. Tip nummer twee? Deze babyhangmat voor in het vliegtuig. Niet alleen voor de mini, ook voor jezelf een dankbare aanschaf.

Eigenlijk is de Babyflye een simpele hangmat. Je baby (tot 10 kg dus dat is best nog wel even) ligt er prinsheerlijk in, kijkt je aan (en jij hem/haar) én je hebt je handen vrij voor andere dingen (alleluja). Je hangt de ‘hangmat’ aan je opklaptafeltje en de rest spreekt voor zich. Kind kan de was doen, zeg maar.

Kopen doe je de Babyflye via reiswieg.nl, maar via bol.com kan het ook (zij werken samen met reiswieg.nl, hetzelfde effect maar dan via je bekende Bol) en kost 45,-. Gewoon doen, ga je plezier van hebben.