26 april 2019, door Milou Verbeke

FOMO KINGSDAY 2019

26 april 2019, door Milou Verbeke

FOMO KINGSDAY 2019

En dan heb je natuurlijk ook nog Koningsnacht. Want denk maar niet dat je er met de dag alleen bent. Vanavond begint het geruis (om middernacht drinken we er een paar op Wimpie) en gaan we door tot in de vroege uurtjes. Met een paar uur slaap door naar de boot, een volgend feestje of je zit een tikkie ongelukkig de hele ochtend met de kids op een kleedje in het Vondelpark. Nu alleen nog een zonnedans voor Willem z'n feestje. Orange boven!

Kingsnight @C. Amsterdam

Kingsnight @C. Amsterdam

Een diner en een feestje ineen, dat zijn de betere avonden. En laat dat nu ook nog eens bij C. Amsterdam zijn, toch wel één van onze favorieten. Om 19u trappen ze af met een cocktail waarna een speciaal 5-gangen chef’s menu volgt met bijpassend wijn- of cocktailarrangement. Vanaf 22u worden de DJ’s van stal gehaald en dans je door tot 03u ‘s nachts. Kunnen we nog meer aan toevoegen, maar we hadden je al bij het cocktailarrangement, niet?
c.amsterdam

Ketel One Vodka Kitchen Pop-Up Bar @ Hoxton

Ketel One Vodka Kitchen Pop-Up Bar @ Hoxton

Ketel One zet deze Koningsdag het beste (duurzame) beentje voor. Wanneer je een Bloody Mary in de Ketel One Kitchen Pop-Up bar in het appartement van de Hoxton Amsterdam besteld, krijg je een waterfles cadeau. Deze navulfles is gemaakt van gerecycled materiaal en kun je vervolgens bij verschillende punten in de stad laten bijvullen met water. De actie is opgezet om een steentje bij te dragen aan de afvalvermindering in Amsterdam. Af en toe een Bloody Mary op z’n tijd is goed voor een ieder (een van de velen motto’s van Bart). Open van 10u – 17u.

King Loesoe met Café Thijssen

King Loesoe met Café Thijssen

Sowieso natuurlijk altijd één groot feest met Koningsnacht en -dag bij ons in de Jordaan. En bij Café Thijssen moet je zijn voor het grootste feestje. Want daar staan de ras-Amsterdammers, inclusief Hitjes, R&B, Disco, Funk en swingende all-time Classics knallend door de speakers. Ja, die weten wel hoe je de verjaardag van Prins Pils moet vieren. Loesoe op de Lindengracht!

Frits viert Koningsnacht

Frits viert Koningsnacht

Vier samen met Frits Koningsnacht in Hotel Arena. Spelletjes, muziek en hapjes en dat al vanaf 18u. Vroeg pieken dus, dat kan alleen maar schelen op Koningsdag.
Facebook.com/events

Summer Breeze Latin night: Koningsnacht op de Westergas

Summer Breeze Latin night: Koningsnacht op de Westergas

Vanavond vindt de allereerste editie van ‘Koningsnacht op de Westergas’ plaats. Een nieuw initiatief van de verschillende ondernemers bij de Westergasfabriek voor de buurtbewoners van het Westerpark (en mocht je er niet in de buurt wonen mag je ook gewoon langskomen). Er zijn vier buiten-stages met akoestische live-muziek, een food-stand en de entree is gratis. Salsa shoes aan en gaan!
Facebook.com/events

Terug Naar Toen x Le Patron

Terug Naar Toen x Le Patron

Mocht je je afvragen waar je favoriete jeugdhelden zijn gebleven; ga dan zaterdag naar Le Patron aan de Vijzelsgracht. Daar worden de cassettebandjes uit de kast getrokken voor de beste hitjes uit de 90’s & 00’s (toen Wimpie nog echt Prins Pils was). Ook de tompoezen, orange confetti en shotjes zijn van de partij; kan dus eigenlijk al niet meer misgaan.
Facebook.com/events/

Koning Nieges

Koning Nieges

Ze hebben het pas twee keer gedaan, maar het is nu al een gevestigde naam met Koningsdag. Bij Meneer Nieges, dit jaar met nog meer confetti en nog meer show. Van 12u tot 03u kun je je hier heel (maar dan ook héél) erg moe dansen. En wees gerust, Dickie’s Vreetschuur zorgt voor genoeg eten.
Facebook.com/events