21 november 2017, door Maartje

Fondue Oost Amsterdam

21 november 2017, door Maartje

Fondue Oost Amsterdam

Het nieuwe Fondue Oost in Amsterdam Oost aan de Javastraat is vanaf de opening een hit. Bij ons volwassenen. Want fondue, zeker nu Hollandse weer schrééuwt om knusse avonden boven dampende potten. Maar nu de eigenaren de openingstijden aangepast hebben, kunnen we er ook terecht met het kleine spul! Vanaf 17 uur aanschuiven voor een kidsproof pannetje kaas met brood - wordt iedereen blij van, toch?

Wat achtergrond info: Fondue Oost is van de mensen die ook Walrus and the Carpenter en het naastgelegen Walter’s, The Walter Woodbury Bar runnen. Succeszaken, allebei. En nu dus aan de overkant van de straat waar het fondue is dat de klok slaat. The good way.

Uiteraard is er een normale kaasfondue variant maar ook truffelfondue, fondue met mais-tortilla chips en jalapenos en als klapper op de vuurpijl chocoladefondue om het feest af te sluiten. Of om mee te beginnen, kan jullie het schelen want: CHOCOLADE-fondue. Ook bijzonder goed gelukt is het humeur van de bediening. O, behalve op maandag, dan zijn ze dicht.