Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 28-06-2019
  • Den Haag, Eten & drinken

Foodhallen Den Haag: het is bijna tijd

Foodhallen Den Haag: het is bijna tijd

Gaat Den Haag naast hofstad ook stad van de gezellige foodhallen worden? Het zou zomaar kunnen. Na Hof House, Mingle Mush en De Pier komt nu ook de Foodhallen naar het Haagse.

Foodhallen Den Haag

Ja, die start van de eerste Foodhallen zo’n vijf jaar geleden in Amsterdam-West is een start van het vliegende formaat geweest. Vorig jaar volgde Rotterdam en voilà, ook Den Haag heeft de ogen geopend: er is ruimte zat voor een foodhal á la Foodhallen.
En het mag gezegd worden, de Haagse dependance van de Foodhallen komt op een erg leuke plek: namelijk in het winkelhof van de Haagse Bluf. Vinden wij leuk, omdat: je dan niet meer afhankelijk bent van de Grote Markt of Het Plein voor een fijne borrelplek midden in de stad. En ook leuk aan deze locatie: Loetje Den Haag opent daar ook de deuren. So excuse us, wie heeft het nog over de vergane glorie van de Haagse Bluf?
Oh en dan ook wel handig om te weten: Loetje opent vermoedelijk ergens deze zomer, de Foodhallen naar verwachting tegen het eind van het jaar. Oh oh!