5 september 2020, door Maartje

For-Rest Glamp(ing) Family op retour: 9 tot 23 oktober 2020

5 september 2020, door Maartje

For-Rest Glamp(ing) Family op retour: 9 tot 23 oktober 2020

Heus niet voor niets was ons artikel over het spinternieuwe For-Rest Glamp, een festivalstijl camping in het groen van de Achterhoek, een van de best gelezen artikelen van deze zomer. Duh: idee 10 punten, uitvoering 10 punten.

Dat idee zit als volgt: de mensen die normaal hun camping gear op festivals als lowlands etc uitstalden, hadden wat spullen open. Ze kochten een camping in het groen op, stalden daar alles alsnog uit en trommelden de beste cateraars uit de buurt op om ook de happen en de dranken ter plekke te verzorgen. Zo werd For-Rest een camping voor alleen volwassenen om eens lekker uit te rusten. For (bos) rest (rust). Voor je rust. Snappie wel? Goed idee, maar zo'n camping riekt toch ook wel naar kinderen... Dus kwam er een vaste periode in de schoolvakantie voor gezinnen. Probleem opgelost.

For-Rest Family - 9 tot 23 oktober 2020

For-Rest Family - 9 tot 23 oktober 2020

Zo goed opgelost zelfs (wij gingen tijdens het eerste weekend van de For-Rest Family en waren enorm onder de indruk van alles wat er voor het kleine spul uit de kast was getrokken: van groepsactiviteiten (die je als ouders ook oprecht leuk vindt!) tot voorleesboekjes en allerhande spelletjes) dat er vraag naar meer was. Logisch wel. Ook dat probleem wordt opgelost: van 9 tot 23 oktober 2020 is er gewoon nóg een For-Rest Family periode! Ha. Mooi wel dat dat in de herfstvakantie valt en mooi wel dat we op een heuse Indian Summer rekenen.

lees hier nog even alles over For-Rest Glamp

Wie wat waar?

Wie wat waar?

Back to nature met het kleine spul? Boeken doe je hier: forrestglamp.nl/glamperen/. Wel even opletten: eer worden anders dan tijdens de eerste editie geen extra bijzettenten aan. Wel bieden zijn er extra bedden (met heerlijk warm dekbed).

De Dreamer Suite, Luxury Suite, Tiny Tiny House kunnen worden geboekt tot drie personen (twee volwassenen/een kind tot twee jaar). Overnachtingen voor kinderen tot twee jaar zijn m.u.v. toeristenbelasting gratis! Helaas zijn er geen in campingbedjes dus die moet je zelf even cheffen.

De Awaji, Belltent, Yurt en Tipi kunnen worden geboekt tot vier personen. Voor elke derde of vierde persoon wordt er een extra bed inclusief bed-, badlinnen en servies geregeld.

Kom je met je eigen camper, caravan en/of tent? Je kunt op de Nomadenweide een plekje boeken tot zes personen.