17 december 2022, door Romy Weevers

From Paris with Love: Gambettes Box voor stijlvolle benen

17 december 2022, door Romy Weevers

From Paris with Love: Gambettes Box voor stijlvolle benen

Zo voor de feestdagen ben je bezig met het huis kerstproof maken, kook je het perfecte menu, de mooiste jurk hangt al klaar, nieuwe hakken zijn besteld en nog even snel naar de kapper voor de finishing touch. Oh en die accessoires niet te vergeten. Sieraden check, glitter en glamour all over en dan maak je je klaar en denk je boy oh boy, ik heb geen enkele goede, mooie panty zonder ladder. Mission failed!

 

Dikke tip van ons, zodat je nooit meer zonder zit (en tevens duurzame, knappe panty's voor een leuk prijsje!): mais oui, Gambettes Box is het antwoord. Dit leuke (van origine Franse) merk maakt korte metten met de eindeloze zoektocht en aanschaf naar de beste panty's. Een maandelijks opzegbaar abonnement die twee panty's per maand bij je thuisbezorgd. En laat Gambettes Box nu ook nog eens een heel fijn cadeau zijn om te geven tijdens de feestdagen (en te krijgen, natuurlijk).

 

Gambettes Box

Gambettes Box

Gambettes Box is een Paris based bedrijf. Gambettes is een Frans benaming voor benen, snapt u. Zowel de panty’s als verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Lief voor de planeet dus en extra lief voor de benen. Ook handig: het pakket past gewoon door de brievenbus. Overal is aan gedacht, want in de zomer willen de benen natuurlijk het zonlicht zien. Dat snappen ze bij Gambettes maar al te goed. Daarom ontvang je in de zomermaanden een lekker zomers pakket die ecologisch geproduceerd is en ook nog eens van 100% biologisch katoen. Denk aan jumpsuits, shorts of rokjes.  Lekker luchtig en ook nog eens fashionable.

En tja, we horen je denken: wéér een abonnement? Geen stress bij deze box! Je kunt opzeggen wanneer je wil, dus bijvoorbeeld ook als je de zomermaanden geen box wenst. Lekker zelf de touwtjes in handen dus.

Giftcard

Giftcard

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Look no further. Geef een Gambettes giftcard cadeau aan je mama, zus of beste vriendin! Je maakt simpelweg de keuze ‘cadeau doen’ op de website en kunt hier de keuze maken voor drie of zes maanden. De giftcard belandt direct in je mailbox, geen gedoe dus met lange levertijden of andere nonsense. Hoe het werkt? De bofkont heeft de mogelijkheid het abonnement te starten wanneer ze wil. Vervolgens ontvangt ze elke maand twee fabulous panty’s in de brievenbus. Klaar is Kees!

Oh, en extra magnifique: als de ontvanger de giftcard vóór 31 december activeert ontvangt ze een heerlijke box. Namelijk de box in samenwerking met Chantelle, waarin twee party panty’s én een fluweel cadeautje schuilen. Helemaal mooi ingepakt als een feestelijk cadeau, j’adore!

We’ve got some great news for you! Met de code ‘BARTSBOEKJE’ ontvang je je eerste Gambettes Box voor 12 euro in plaats van 16,50 euro. Great deal en perfect voor het nieuwe jaar!

Je kunt hier je bestelling plaatsen.