25 mei 2018, door Maartje

Ginger & Ale Amsterdam

25 mei 2018, door Maartje

Ginger & Ale Amsterdam

Nog geen jaar open is Ginger & Ale in Watergraafsmeer. Watergraafsmeer inderdaad, dé wijk van Amsterdam waar de jonge gezinnen zich graag mogen settelen. Terecht ook want de wijk is een heerlijke. Slimme zet dus ook van de mensen van Ginder & Ale om te gaan doen wat ze doen: een groot, kidsproof grand café neerzetten waar het ook voor volwassenen smaakvol en leuk is. Kuddos.

 

Ginger & Ale

Ginger & Ale

Slimme naam ook: wij waren namelijk vást niet de enige die een koud glas Ginger Ale, all preggers and all, als een van de weinige non-alcoholische drankjes konden waarderen. Die blijft lekker plakken dus. Maar het zit ‘m in de &. Want een ale, een biertje dus, dat hebben ze gelukkig ook bij Ginger & Ale (wijn ook uiteraard, en meer van zulks).

De zaak is er voor de overdag en het begin van de avond: om 20 uur gaan ze dicht. In het weekend gaan ze om 9 uur open en is het van 11 tot 13 uur tijd voor de uitgebreide, uiteraard kindvriendelijke brunch. Op werkdagen is de zaak al om 8 uur open. Wat Ginger & Ale zo kids proof maakt? Dat de zaak breed opgezet is en je er gemakkelijk met je kinderwagen in kunt. Nog belangrijker: de zaak organiseert regelmatig de leukste partijtjes zoals DIY Squishy verven en koekjes bakken. Een speelhoek is er ook, uiteraard.