28 juli 2021, door Anne Abendroth

Glamping De Parel Zeewolde is the place to be deze zomer (Flevoland)

28 juli 2021, door Anne Abendroth

Glamping De Parel Zeewolde is the place to be deze zomer (Flevoland)

As you know is de zomer inmiddels echt begonnen. Je zou het misschien niet altijd zeggen maar heus, als je vakantie hebt zul je zien dat zo'n zomer in Nederland heus zo gek nog niet is. De meesten hebben hun zomerplannen vast al gemaakt... Maar voor de last minute boekers onder ons, kun je ook in eigen land een ultiem vakantiegevoel ervaren. Beloofd. De Nederlandse camping game is namelijk strong! En ja, er is heus nog behoorlijk wat nog niet-volgeboekte campings te vinden. In die categorie valt de ontdekking van deze week. Glamping De Parel Zeewolde in Flevoland. Perfect voor een vakantie in eigen land met manlief/vrienden/gezin.

 

Check hier alle te leuke campings in ons eigen land!

Glamping De Parel Zeewolde

Glamping De Parel Zeewolde

Als je behoefte hebt aan een vakantie waar niets hoeft maar alles kan, dan ben je bij Glamping De parel Zeewolde aan het juiste adres. Een plek waar je volledig vrij bent en tot rust komt. In het hart van het prachtige bos Horsterwold, direct aan het water, vind je de glamping. Wat dacht je van wakker worden door het gezang van de vogels en de geur van versgebakken brood? Klinkt als muziek in onze oren. Overdag kun je lekker luieren aan het strand, de natuur ontdekken of chillen in de hottub. Zin in een spelletje? No problemo. Op de glamping is een breed scala aan spelletjes te vinden. Wil je toch even onder de mensen zijn? Dan kun je lekker aanschuiven in het restaurant of een cocktail, ijskoud biertje of een lekkere hap halen bij de beachbar. Oh en de dag sluit je af rond het kampvuur, terwijl je geniet van de muziek. Muy bien. 

De glamping telt vijf verschillende accomodaties, waarin je kunt verblijven. Enne… Ze zorgen allemaal voor een unieke beleving. Van een verblijf in een hotelsuite, slapen op grote hoogte in de natuur en een safari lodge tot een comfortabele bell-tent. Niets is te gek. Maar goed… Bijzijn is meemaken, zeggen we dan.

Glamping De Parel De Zeewolde