Nederland26 februari 2024, door Nina van Hilst

Glamping op Lowlands: Gllamcamp van CampSolutions

Nederland, 26 februari 2024, door Nina van Hilst

Glamping op Lowlands: Gllamcamp van CampSolutions

Lowlands, het blijft een prachtig festival. Alleen dat lopen met kleding, tent, slaapzak en bedje bij aankomst blijft een crime. Het sjouwen met al die spullen was misschien nog ok toen je begin 20 was - al was het op de terugweg altijd al afzien - maar met een druk leven en al helemaal als 30-plusser, is het plug en play van het Gllamcamp toch wel erg prettig. Helemaal wanneer het regent. Op deze glamping van Lowlands boek je een standaard tentje tot een luxe tenthuisje en CampSolutions zet het voor je klaar. Nooit meer anders dan een glamping op Lowlands als je het ons vraagt. Ook in 2024 slapen we maar wat graag weer in een gespreid bedje op Lowlands Gllamcamp.

 

Gllamcamp op Lowlands

Gllamcamp op Lowlands

De grap was dit. Drie Bartjes gingen al naar Lowlands. Twee kwamen er last minute nog bij. En terwijl er één Bartje lekker in haar semi-camper sliep, sliepen de andere vier lekker vol gemak in het Gllamcamp. Onafhankelijk van elkaar geboekt en alle vier dik tevreden. Ook dit jaar heb je weer de keuze tussen de bere-gezellige-maar-wel-zelf-sjouwen-camping (inbegrepen bij je ticket) of de gemakscamping waar je kunt intekenen voor travel light met extra comfort tot luxueuze resort. Geen gesjouw met tenten en luchtmatrassen, je hoeft op de weg naar huis alleen je kleding maar in te pakken en het kamp komt vol extra gemakken.

Easy Camp, Gllam Camp & Groeps Camp

Easy Camp, Gllam Camp & Groeps Camp

Lowlands 2024 heeft Easy Camp (v.a. €175 p.p.), Gllampcamp Deluxe (v.a. €282 p.p.) en Groeps Camp (v.a. €241).

Op Easy Camp staat de tent voor 2 t/m 8 personen met luchtbed, slaapzak en kussen voor je klaar. Easy Camp heeft een eigen badhuis en hangout voor glampeerbehoeften als koffie, ontbijt en oplaadpunten.

Bij Gllamcamp gaan ze nog verder; van een (tipi)tent met campingbedje (€282 p.p.) tot een houten huisje met bedden, beddengoed, elektriciteit, chill stoelen en zelfs een koelkastje als je wilt (€630 p.p.). En alles ertussenin; van mini yurt tot bell tent en mini cabin.

Wees er snel bij, want de accomodaties vliegen eruit.

Gllam Lounge, mini spa en Delluxe parking

Gllam Lounge, mini spa en Delluxe parking

Behalve dat de tenten en tenthuisjes al keurig opgemaakt staan wanneer je vol energie arriveert, heeft het kamp nog meer perks. Het eigen badhuis met privacy, spiegels, fohns en veel toiletten. De Gllam Delluxe Lounge heeft een luxe bar, breakfast club, vuurplaats en sauna. Ook krijg je een ticket voor de Delluxe parking waardoor je minder ver hoeft te lopen. Daar wordt een mens toch blij van.

En verder, ontloop je die kater echt niet, kom je nog steeds slaaptekort van het feesten, moet je een eventuele +1 stiekem mee naar binnen smokkelen en is je Lowlands-avontuur verder net zo leuk. Kamperen op Gllamcamp is rustiger – op de muziek van het Lowlands terrein na – en toch gezellig, vol gemak en een absolute aanrader. We kunnen niet wachten LL24!