Nederland, Amsterdam9 november 2022, door Yfke Voorbij

Go go go! De nieuwe pop-up cocktailbar: La Maison by Rémy Cointreau (tot 19 november 2022, dus wees er snel bij!)

Nederland, Amsterdam, 9 november 2022, door Yfke Voorbij

Go go go! De nieuwe pop-up cocktailbar: La Maison by Rémy Cointreau (tot 19 november 2022, dus wees er snel bij!)

In hartje Amsterdam aan de Prinsengracht vind je de komende twee weken bij Fosbury & Sons een nieuwe cocktail pop-up bar: La Maison by Rémy Cointreau. Hobbelen maar! Want deze pop-up bar heeft van alles in petto. Van cocktails uit kunstobjecten, hapjes van Michelin Green Star-restaurant Triptyque tot speciale thema avonden met interactieve workshops. Je wilt het!

 

En je wilt het snel! Want deze kleurrijke en heerlijke pop-up cocktailbar is er maar t/m 19 november 2022. Hoe leuk om hier wat inspiratie op te doen voor cocktails en hapjes voor de feestdagen?

 

 

 

Rémy Cointreau universum

Rémy Cointreau universum

Een ding is zeker: een basic cocktail bar is het zeker niet. Zo kun je in maar liefst drie verschillende kamers genieten van de lekkerste cocktails met iedere kamer zijn eigen bar met een eigen twist. Hoe tof? En hoewel je dit eigenlijk gewoon beter zelf kunt ervaren dan lezen, leggen we het toch nog even uit. Bij binnenkomst hoor je de dj al draaien en kom je binnen in de Delfts Blauw x Pablo Cocktail Bar waar je niet zomaar de low key cocktails uit een basic glaswerk als hoe we ze kennen (ook niet verkeerd!) krijgt, maar krijg je de kans cocktails te drinken uit unieke kunstobjecten gemaakt door de enige echte kunstenaar Pablo Lücker.

Een deurtje verder vind je de volgende kamer: de Cointreau Orangery Room waar de bartenders met alle liefde een heerlijke margarita voor je maken. En die liefde, die proef je! Om vervolgens een stapje verder te zetten naar de volgende kamer en de Rémy Martin Lounge te ontdekken met natuurlijk.. een sidecar cocktail in de hand.

Triptyque

Triptyque

Bij uitzonderlijke cocktails horen natuurlijk ook uitzonderlijke hapjes. En Rémy Cointreau heeft dit begrepen en heeft daarom de handen in een geslagen met Michelin Green Star-restaurant Triptyque. Waarbij de chefs speciaal voor het La Maison by Rémy Cointreau vijf unieke barbites heeft gecreëerd. Van gekarameliseerde olijven in een crushed ice van gin tonic, een truffel frenchtoast met kastanje tot oesters met radijs en yellow tail. Je hoort het al: een combinatie van smaken waar je u tegen zegt.

 

Never a dull moment laten we maar zeggen. Want naast de cocktails en hapjes is er ook tal aan ander leuks te doen en worden er in La Maison inspirerende workshops, thema-avonden, cocktailshows en zelfs barmanwedstrijden gegeven. Zo leer je met de mixology cursus van exclusieve bartenders alle tips and trucs om zelf de beste cocktails te maken. Dus hup – spring maar achter die bar!

La Maison by Rémy Cointreau is van 8 t/m 19 november elke dag geopend van 17:00 – 00:00 uur.