Nederland, Amsterdam18 mei 2022, door Michel + Renske

New kid in town: Good Measure strijkt neer in Amsterdam-Oost

Nederland, Amsterdam, 18 mei 2022, door Michel + Renske

New kid in town: Good Measure strijkt neer in Amsterdam-Oost

Voorheen was dit het verdomhoekje van de Oostelijke eilanden: het hoekje van de Panamakade en C. van Eesterenlaan. Een kebabzaak, een snackbar; niks bleef maar in staat te plakken en de buurt voor zich te winnen. Maar tegenwoordig niet meer, er is een new kid in town en de naam is Good Measure. Voor een vette hap en natuurwijnen, dan ben je on the right spot. Maar niet zomaar een vette hap hoor, we vertellen je graag wat voor een vette hap dan wel.

 

 

De kaart

De kaart

Good Measure dus, een restaurant waar we van alles over kunnen vertellen. Beginnend met (natuurlijk) de wijnkaart. Bij Good Measure drink je heerlijke natuurwijnen in oranje, wit en rood. En dan door naar de bieren, heerlijke bieren van de tap. Verder ook wat verfrissende keuzes zoals kombucha. Een kleine maar overzichtelijke drankkaart dus.

Daarnaast belangrijker nieuws, want de kaart… Vooral lekker als je zin hebt in een vette hap, maar dan wel goed gedaan – dat kunnen ze wel bij Good Measure, zoals de naam al doet verklappen.

Heerlijke snacks (aubergine balls, like!), taco’s, pizza slices (American style) en als hoofdgerecht heerlijke burgers in allerlei varianten. Van crispy chicken tot een simpele versie voor 8 euro. Vinden wij zeer schappelijk.

 

 

Good Measure

Good Measure

Let op, het fijne zaakje is voor alsnog alleen van vrijdag t/m zondag open vanaf een uur of 16.00 – echt voor de middag trek dus. Wellicht wanneer alles op volle krachten draait worden de openingstijden wat uitgebreid, wij zouden het Instagram-account dus in de gaten houden.

Zomers zit je heerlijk buiten op de bankjes en binnen neem je plaats aan de fijne tafels. Kids mee? Er zijn kleurplaten met kleurtjes en ook op de kaart is voor hen wel wat te vinden (pizza, frites, just saying).