• 16 July 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
16 July 2018
  • 12-10-2014
  • Utrecht

Gys, Utrecht

Gys, Utrecht

Splinternieuw aan de Utrechtse Voorstraat is Gys, Utrechts eerste (toch?) strakke, knappe, hippe, niet-krakerseske duurzame bio- en vegazaak. Glutenvrije streekproducten, ook in veganistische gerechten, op het menu en, dat is knap, nog origineel en waanzinnig lekker ook. Duurzaamheid alom overigens. Zo gaat het water van de wasbakken in de WC's bijvoorbeeld linea-recta naar de spoelbak van de WC om verspilling tegen te gaan. Slim. De snelle deli van Gys is iedere dag tot 22 uur open en belooft op alle fronten goeds! Gys

Update: het ging zo goed met de gasten van Gys dat nummer 2 opende, aan de Utrechtse Amsterdamsestraatweg. Net zo knap, net zo leuk en met regelmatig wisselende exposities van lokale kunstenaars, om het nog leuker/lekkerder/knapper te maken.