6 april 2020, door Maartje

Op je Paasbest met een fijne korting: Bart Blijft Binnen en blijft zich knap aankleden. Hallo Guts & Gusto!

6 april 2020, door Maartje

Op je Paasbest met een fijne korting: Bart Blijft Binnen en blijft zich knap aankleden. Hallo Guts & Gusto!

Of je het Nederlandse Guts & Gusto al kent? Een heerlijk en hartstikke Hollands label met hele betaalbare items en alles via een klik aan te schaffen. Knappe kleren, en veel daarvan, dat is één ding, maar we zijn stiekem ook fan van Guts & Gusto vanwege de nuchtere policy van het merk: die lekker lookjes, zoals het heet, worden namelijk echt op normale (oke, wel hele knappe) mensen getoond. Vrouwen en meisjes met vormen, zodat je, ook nu we op online shoppen aangewezen zijn, echt een goed beeld van de kleding krijgt. Dank dank dank Guts & Gusto! Daar worden we in deze periode nou blij van.

Guts & Gusto

Guts & Gusto

Waar we ook blij van worden, is het giga Guts & Gusto aanbod. Trust us als we zeggen dat er véél is. In elke smaak wel wat te kiezen. Er is zelfs een vrolijke jumpsuit die De Bart heet (die gezellige gele vriend met witte stippen). Tsja, en dan heb je ons he. Die mantel ernaast? Die hebben we ook al… Told you so: fan, dat zijn we.

Slim gedaan vinden we de website. Daar vind je – heel overzichtelijk – een pagina met de bestsellers en een pagina wat er binnenkort gaat komen. Vergeet ook niet naar de sandalen te gaan! Die zijn om te smullen en perfect voor het komende zonnige thuisblijfweer. Voor de prijs hoeven we het niet te laten: die is namelijk echt goed.

Op je Paasbest met Barts Bonnenboekje x Guts & Gusto

Op je Paasbest met Barts Bonnenboekje x Guts & Gusto

Belangrijk wel, nu we voorlopig nog wel even in en rond het huis blijven. Want als we je één thuisblijftip mee mogen geven: blijf je leuk aankleden. Want als je je lekker voelt, dan werkt dat door in alles. Tried and tested 😉

We zouden natuurlijk geen knip voor de eigen neus waard zijn, als we hier niet een fijne thuisblijfactie aan zouden plakken: op je Paasbest aankomend weekend met dank aan 15% korting via Barts Bonnenboekje! Met de code BARTSBOEKJE15 ontvang je 15% korting op de nieuwe collectie t/m zondag 26 april 2020 (de code is niet geldig in combinatie met andere acties). Hieronder kun je je bonnetje inleveren voor de korting. Graag gedaan en happy shopping!

En als we dan weer het land in mogen, weet dan dat Guts & Gusto een aantal hele fijn  fysieke winkels heeft: op naar Arnhem, Eindhoven, Enschede, Groningen en/of Utrecht!