Nederland, Amsterdam3 maart 2022, door Michel + Renske

Harvey in Amsterdam: heerlijke koffiestek met patisserie

Nederland, Amsterdam, 3 maart 2022, door Michel + Renske

Harvey in Amsterdam: heerlijke koffiestek met patisserie

Midden in de woonwijk van Amsterdam Oost - Watergraafsmeer - ligt Harvey verscholen. Een fantastisch hoekpandje wat sinds winter vorig jaar een heerlijke koffie stek slash patisserie huisvest. Kortom, een erg fijn plekje.

Harvey koffie & patisserie

Harvey koffie & patisserie

Iets wat ongewoon voelt het, zo’n lekker tentje tussen de gezinswoningen en appartementen, maar daarom extra fijn. Want zeg nou zelf; geen drukke straat, verkeer of andere afleiding, maar een bestemming om heerlijk neer te ploffen.

Harvey ging open in C tijden en had daarom geen makkelijke start – to go, it was. Zonde, want van binnen is Harvey een ware parel. Ingericht met bijenkorf tegeltjes op de vloer, ronde marmeren bistrotafeltjes en fantastische knusse banken om in weg te duiken.

Op het menu

Op het menu

Wat valt er zoal te bestellen? Veel huisgemaakt lekkers. Ze zijn bij Harvey goed in zowel koffie als patisserie. De perfecte combinatie dus! Van vegan cinnamon buns tot croissants, muffins en ander chocolade gesmul. Als gezondere hap is er heerlijke granola te bestellen.

Ook voor de kids een prima plek. Achter in de zaak vind je een fijne speelhoek voor ze met een lekker keukentje en verantwoord speelgoed. Je zal ons wel geloven; je wilt niet meer weg!

Susanne van Helden – Miss @StylingHeroes voor de instagrammers – heeft het interieur van Harvey gedaan en haar handtekening zie je terug in het interieur én in het instagramaccount dat ze heeft opgezet voor team Harvey. Susanne, van huis uit stylist en merchandising manager, begon enkele jaren geleden voor zichzelf en doet sindsdien ook horecaconcepten. Hopelijk more to follow als ze weer zo goed lukken als deze Harvey!

Harvey