5 oktober 2020, door Margaux van der Mieden

(Winter) glamping in Amsterdam Oost bij Outside Inn

5 oktober 2020, door Margaux van der Mieden

(Winter) glamping in Amsterdam Oost bij Outside Inn

Met de koude maanden op de loer hebben we (heus!) nog steeds zin in een weekendje weg. Zo'n geweldige glamping waar we in de zomermaanden niet weg te meppen waren als het even kan graag?

Dat begreep ook restaurateur van oude auto’s Willem Megens. Sterker nog: zijn idee is tamelijk briljant. Hij heeft zijn twee grootste passies (auto's en reizen) samengesmolten tot een fantastische indoor camping, Outside Inn. Die glamping kwam in een oude loods in Amsterdam Oost (meer ontdekken in het leuke Amsterdam Oost? Dan moet je ook even dit lijstje bekijken: de leukste adressen van Amsterdam Oost) en bij Outside Inn kun je vanaf nu vertoeven in één van de volledig gerenoveerde vintage caravans, of in één van de vijf strandhuisjes (met een leuk kleurtje) met strandzand voor de deur (net echt vakantie). Enne voor de romantici onder ons in een Pipo de Clown wagen! Klinkt als een leuk weekend, toch?

Outside Inn, Amsterdam Oost

Outside Inn, Amsterdam Oost

Yes we do thinks so! Om die perfecte slaapplek(ken) te creëren heeft Willem met eigen handen alle oldies omgetoverd tot prachtig ingerichte kamers. Ook zijn er, om het de gasten zo luxe mogelijk te maken, gloednieuwe douche- en toiletruimtes neergezet (hier hoef je dus niet de regen in met je douchespullen onder de arm). Handig! Voor de deur een eigen terras waar je kunt genieten van een goed boek of een gezellige borrel. Bij de strandhuisjes (geïnspireerd door de pastel gekleurde gekleurde huisjes in Willemstad op Curaçao) loop je de houten vlonders over en parkeer je relaxed je voeten in het witte zand. Je hoeft helemaal niet ver om die Ibiza vibe onder je voeten te krijgen ;).

 

 

Corona-proof kamperen

Corona-proof kamperen

Het is meer dan glamping. Het ontbijt hoef je niet zelf ergens te gaan zoeken, een tot in de puntjes verzorgd ontbijt komt simpelweg naar jouw caravan of strandhuis toe. Ontbijt op bed of op je privé terras it is! Niet alleen ontbijt, ook een relaxruimte met banken waar je onderuitgezakt kan relaxen met een biertje uit de tap (of wat anders).

 

Binnen denk je? Kan dat wel met you know what we mean. Nee, hier heb je een nieuwe luchtverversingsinstallatie boven je hoofd om een fris en veilig binnenklimaat te kunnen leveren aan de gasten. Corona-proof dus!

Wordt je er net zoals wij enthousiast van? Neem dan een kijkje bij Outside Inn voor een geweldige ervaring.